Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Brailoiu, prezent la aniversarea lui Geoana

ro

15 Jul, 2009 02:32 1146 Marime text
Liderul PSD şi preşedinte al Senatului, Mircea Geoană, a sărbătorit, ieri, împlinirea vârstei de 51 de ani. Printre cei aproximativ 200 de participanţi la petrecerea privată organizată  de preşedintele social-democrat s-a aflat şi prefectul judeţului Constanţa, Tit Liviu Brăiloiu. 

Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a aflat, ieri, în Bucureşti şi, fiind „prieten cu Geoană", nu putea lipsi de la eveniment. „La partid (n.r. referire la sediul PSD din bulevardul Kiseleff) se duc doar membrii de partid... melcii. Mircea Geoană îmi este prieten, nu puteam lipsi de la aniversarea sa", ne-a declarat prefectul. Totodată, el a specificat că a preferat să nu meargă la partid pentru a-l felicita pe liderul PSD întrucât, în scurt timp, nu va mai fi social-democrat deoarece statutul de înalt funcţionar public nu-i va mai permite şi vrea să se conformeze noii ipostaze.

Cât priveşte cadoul pe care i l-a oferit, Tit Liviu Brăiloiu a menţionat că „este confidenţial, dar substanţial din punct de vedere moral". 

Potrivit ziariştilor de la cotidianul „Gândul", petrecerea privată a preşedintelui PSD, Mircea Geoană, a avut loc în foaierul Teatrului Bulandra şi a fost precedată de spectacolul „Toţi cinci", prezentat de actori ai Companiei de Teatru Passepartout DP, condusă de Dan Puric.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii