Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa va cere aprobare de la Centru pentru organizarea de alegeri interne

ro

15 Jan, 2014 00:00 1405 Marime text
Membrii Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa nu au mai trecut prin alegeri interne de patru ani. În pofida faptului că în anii electorali astfel de scrutine nu au loc, liberalii de la malul mării vor solicita Secretariatului General al PNL aprobarea pentru organizarea alegerilor interne. „În anii în care sunt alegeri la nivel naţional, aşa cum se întâmplă anul acesta, în care avem alegeri prezidenţiale şi europarlamentare, în filialele judeţene nu au loc alegeri. Dar, pentru că la noi au trecut deja patru ani de la ultimele alegeri, sperăm să obţinem de la Secretariatul General aprobarea de a organiza alegeri interne la nivelul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa după europarlamentare”, a declarat deputatul Gheorghe Dragomir, liderul liberalilor tomitani.
Parlamentarul a menţionat însă că alegeri interne vor avea totuşi loc fără vreo derogare sau aprobare anume în acele organizaţii din judeţ unde, la ora actuală, funcţionează birouri locale interimare.
Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la conducerea Filialei Constanţa a PNL, deputatul Colegiului 1 a răspuns „categoric da”. „Sigur că voi candida. Am un proiect politic care se întinde până în anul 2016 şi vreau să-l duc la îndeplinire”, a menţionat actualul preşedinte al PNL Constanţa. Gheorghe Dragomir ocupă această funcţie încă din 2005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii