Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe urmele cui s-ar duce Oprea de la ISU? Palaz - „A mai fost unul care a vrut să iasă la pensie şi nu a mai apucat"

ro

28 Jun, 2011 00:41 2067 Marime text
După ce i-a pus la punct pe directorii care au tras chiulul la evenimentul organizat de Ziua Drapelului, prefectul Claudiu Palaz i-a pus la punct, prin intermediul colonelului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Viorel Jianu, şi pe lucrătorii de la ISU Dobrogea, care au un limbaj necorespunzător cu unii dintre primarii din judeţ care, din diferite motive, nu reuşesc să respecte anumite termene privind unele raportări.

„Lucrătorii ISU să nu-i mai certe pe primarii cu care vorbesc. Ei colaborează cu primarii, aceştia nu le sunt subordonaţi. Nu este normal să vorbească urât cu ei să şi ţipe. Eu am primit semnale că aşa stau lucrurile", i-a spus prefectul lui Viorel Jianu, care a fost prezent la şedinţa de Colegiu din partea ISU.

Prefectul Palaz a întrebat, mai înainte de toate, unde este şeful interimar de la ISU Dobrogea, Traian Oprea, răspunsul subordonatului său Jianu fiind „în concediu medical". „A mai fost unul care vroia să iasă la pensie", a spus Palaz, fără a spune la cine se referă. De altfel, de ceva vreme şeful ISU, Traian Oprea, este în concediu medical prelungit se pare pentru a fenta disponibilizările care bat la poarta ISU Dobrogea, dar şi pentru a i se prelungi mandatul de interimar, astfel încât să iasă la pensie fix la toamnă din scaunul pe care îl ocupă la acest moment. Menţionăm că mandatul şefului de la ISU Dobrogea expiră la 30 iunie.

Jianu s-a plâns prefectului că la nivelul judeţului Constanţa există un deficit de autospeciale de intervenţie, problemă care se acutizează la începutul fiecărui sezon estival. La rândul său, acesta a propus să prezinte această solicitare şi autorităţilor locale care pot accesa fonduri europene în vederea achiziţionării unor astfel de maşini. „Primăria să ia aminte de la Istria şi Corbu care au colaborat şi au reuşit să ia, cu fonduri UE, o autospecială", a spus Palaz.

De asemenea, ieri a fost transmisă către toate instituţiile din municipiu şi judeţ planul de măsuri pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă pentru sezonul estival.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eolianul cu mii de hectare. 29 Jun, 2011 07:56 Tot asa - a mai fost unul care facea smecherii si dupa ce i-au plecat pilele de la DNA a ajuns rau. Suna-l si pe Grig.