Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentul European promoveaza alegerile printr-un spot TV

ro

12 May, 2009 15:03 1018 Marime text
„Tu decizi" - acesta este mesajul spotului TV al Parlamentului European, spot ce a fost lansat la începutul acestei săptămâni. Prin acest mesaj se explică faptul că, prin participarea la alegerile europene, pe 7 iunie, cetăţenii pot influenţa viitorul Europei. 

Spotul TV, produs în 34 de limbi, face parte din instrumentele campaniei de comunicare a Parlamentului European, care mai include un spot radio, panouri publicitare, cabine multimedia în care sunt înregistrate mesajele alegătorilor, pagini web, acţiuni pentru presă (dosarul de presă, seminarii pentru jurnalişti), precum şi contribuţii pe reţele sociale online (Facebook, MySpace, Flickr etc).

Potrivit ziua.ro, spotul TV multilingv a fost conceput de direcţia generală pentru Comunicare a Parlamentului astfel încât să fie adaptat la audienţele naţionale din cele 27 de state membre UE.

Aproximativ 750 de cetăţeni din cele 27 de state membre au fost selecţionaţi pentru producţia în care apar 10 de prezentatori de ştiri neprofesionişti, filmaţi în studioul United Visions TV la Berlin, în luna februarie.

Spotul TV va fi difuzat, gratuit, în peste 1.000 de cinematografe în următoarele săptămâni premergătoare alegerilor europene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii