Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul de miniaturi. USR Constanţa a depus 4.000 de semnături, a organizat două proteste şi a iniţiat mai multe acţiuni în instanţă! (document)

ro

26 Feb, 2018 00:00 2455 Marime text
USR Constanţa a depus la Primăria Constanţa alte 452 de semnături ale locuitorilor care se opun amenajării ansamblului de miniaturi din parcul Tăbăcărie. „Ne-am opus încă de la început proiectului, considerând că locaţia aleasă nu este oportună dezvoltării unei astfel de investiţii.
Parcul Tăbăcărie a devenit, din păcate, o afacere cu spaţii verzi pe care Primăria Constanţa o susţine tacit, punând astfel parcul la cheremul afaceriştilor de casă care văd din parc oportunităţi de afaceri“, susţin reprezentanţii USR.
 
Vă reamintim că, la începutul lunii februarie, Uniunea Salvaţi România a depus o acţiune în contencios administrativ de anulare a HCLM Constanţa nr. 334/12.10.2017 şi nr. 335/12.10.2017, referitoare la amenajarea obiectivului de investiţii „Joint Romania-Bulgaria Cultural and Historical heritage-Miniature Park“ - parcul de miniaturi din parcul Tăbăcărie. USR Constanţa s-a opus încă de început adoptării acestei hotărâri care afectează parcul Tăbăcărie, prin luări de cuvânt în Consiliul Local, proteste la faţa locului şi strângerea a aproximativ 2.000 de semnături de la constănţenii care se opun proiectului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza lista privind depunerea de noi semnături împotriva amenajării obiectivului de investiţii „Joint Romania-Bulgaria Cultural and Historical heritage - Miniature Park“ - parcul de miniaturi din parcul Tăbăcărie.

Citeşte şi:
 
USR a depus plângere împotriva hotărârilor Consiliului Local Constanţa care vizează parcul de miniaturi din Tăbăcărie

După USR Constanţa Asociaţiile „Verde Urban“ şi „Constanţa Altfel“ au atacat în instanţă hotărârile Consiliului Local care vizează parcul de miniaturi din Tăbăcărie

USR Constanţa, plângere prealabilă împotriva hotărârilor Consiliului Local Protest pe amplasamentul viitorului parc de miniaturi (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii