Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea vrea mai putini parlamentari

ro

26 Sep, 2009 03:12 1070 Marime text

Chiar dacă situaţia economică actuală nu este deloc roz, Manuela Mitrea, parlamentarul PSD de Constanţa, speră ca situaţia politică să se îndrepte în cel mai scurt timp, astfel încât să-şi ducă la bun sfârşit proiectele promise în campanie.

După ce, în urmă cu două săptămâni, parlamentarul constănţean şi-a prezentat raportul de activitate la zece luni de la preluarea mandatului, ieri, Manuela Mitrea ne-a povestit despre proiectele promise locuitorilor Colegiului 8, pe care vrea să le ducă la îndeplinire. „Aştept să se liniştească situaţia şi să soluţionăm într-un fel criza politică şi cea economică cu care ne confruntăm, şi am de gând să pun în aplicare mai multe proiecte, inclusiv să contribui la punerea în aplicare a celor de anvergură, pe care le-am promis împreună cu partidul. Singura problemă acum sunt banii. Chiar luni mă voi întâlni cu Dan Nica, pentru a discuta unul dintre proiectele pe care am de gând să le iniţiez", a susţinut parlamentarul social-democrat.

În privinţa iniţiativelor concretizate pe parcursul campaniei electorale de anul trecut, printre care parcul I. L. Caragiale, dar şi sprijinul pe care l-a oferit celor două centre de plasament pentru copii, deputatul spune că se ocupă în continuare de ele şi că va mai demara astfel de proiecte pentru ca acţiunile de genul acesta să nu mai fie catalogate drept unele doar de campanie: „Mă ocup în continuare şi de parc, şi am grijă şi de copiii de la cele două centre; constant solicit conducerii centrelor să-mi ceară ce au nevoie. De sărbători am să vin din nou, la fel ca anul trecut, să le aduc de toate".

Cât despre campania care bate la uşă, deputatul a susţinut că îşi va sprijini candidatul la preşedinţie cu toate resursele pe care le are, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. Chiar dacă a venit din partea unui adversar politic, Mitrea susţine că ar fi de acord cu organizarea unui referendum prin care să se propună micşorarea numărului de parlamentari: „De altfel, la această propunere ne-am gândit şi noi, pesediştii, în 2005, dar pe care nu făcut-o publică la acel moment", a conchis deputatul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii