Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lideri PNL in drum spre Constanta

ro

09 Nov, 2009 03:20 1224 Marime text
În perioada rămasă din campania electorală premergătoare alegerilor prezidenţiale, liberalii constănţeni îşi intensifică întâlnirile cu cetăţenii.

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a menţionat că şefii zonali îşi continuă acţiunea conform programului stabilit. „Avem programate o serie de întâlniri în localităţi, distribuirea materialelor de propagandă în cadrul acţiunii door to door, precum şi vizita mai multor lideri de la Centru", a adăugat Dragomir. După ce a motivat absenţa de vineri a fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu (nr. din cauza unei uşoare gripe, acesta şi-a anulat participarea la unele întâlniri programate în judeţul nostru), el a anunţat că ex-preşedintele PNL ar putea să ajungă totuşi aici în perioada următoare. În schimb, liberalii constănţeni aşteaptă întâlnirile cu alţi lideri de la Centru, Dragomir nominalizându-i pe: Cristian Ţopescu, Mircea Diaconu, vicepreşedintele PNL, Teodor Meleşcanu, Eugen Nicolaescu, fostul ministru al Sănătăţii, care intenţionează să discute cu cadrele medicale pe marginea unui proiect legislativ important pentru domeniul sanitar, şi ex-ministrul Muncii, Maria Câmpeanu.

Referitor la o posibilă revenire la Constanţa a candidatului PNL la preşedinţie, Crin Antonescu, Dragomir a afirmat că, între cele două tururi de scrutin, acesta va avea alte întâlniri regionale, una dintre ele urmând să aibă loc la Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 10 Nov, 2009 22:28 CRIN ANTONESCU are fata de pampalau , care poate fi manipulat foarte usor. TARICEANU cat a fost el de dur si sobru si tot a fost dus de nas de catre IONEL CHIRITA , dandu-i o caruta cu bani de la GUVERN.