Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:35 29 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu, scrisoare deschisă adresată parlamentarilor. Propunere legislativă în sprijinul producătorilor (document)

ro

11 Apr, 2020 00:00 3495 Marime text

În calitate de fost șef al Autorității Naționale a Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu  trimis o scrisoare deschisă parlamentarilor români, vezi secțiunea “documente”.

Este vorba despre un act normative la care Constantinescu spune că lucrează încă din anul 2018, ce va putea oferi cu adevărat o șansă producătorilor români.
“Această propunere legislativă nu contravine regulamentelor europene, cele care au interzis ca 51 la sută dintre produsele noastre să fie obligatorii pe rafturile magazinelor!”, spune Horia Constantinescu.

Vă reamintim că Horia Constantinescu și-a lansat, pe 6 martie, candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “eTrezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD, solicitând și suspendarea, în timpul campaniei electorale, din funcția deținută la CJPC Constanța. Săptămâna trecută, șeful adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, suspendat din funcție, la cerere, pe perioada campaniei electorale pentru că și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria Constanța a solicitat încetarea suspendării, în actuala situație de răspândire a infectării cu coronavirus fiind nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control.
 
Citește și:

Horia Constantinescu - „Peste 100 de asociații de proprietari ne-au solicitat ajutorul. Am cunoscut și o Constanță pedepsită, ruptă de realitate și neracordată la utilități!”

Horia Constantinescu “Am demarat acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc acolo unde am fost solicitați de reprezentanții asociațiilor de proprietari”

Horia Constantinescu - „Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde suntem solicitați”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii