Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu “Am demarat acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc acolo unde am fost solicitați de reprezentanții asociațiilor de proprietari”

ro

29 Mar, 2020 11:07 2392 Marime text
Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde sunt solicitați.
Horia Constantinescu: “Am demarat acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc acolo unde am fost solicitați de reprezentanții asociațiilor de proprietari Acțiunea va continua și în zilele următoare pentru că s-au strâns multe solicitări. Au fost alături de noi și voluntari dar pentru a putea acoperii tot necesarul am mai avea nevoie de ajutor. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi”.
 Horia Constantinescu și-a lansat, pe 6 martie a.c., candidatura în calitate de  independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “Trezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD, solicitând și suspendarea, în timpul campaniei electorale, din funcția deținută la CJPC Constanța. Zilele trecute, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, suspendat din funcție, la cerere, pe perioada campaniei electorale, afirma că în actuala situație de răspândire a infectării cu coronavirus fiind nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control. În acest sens, Constantinescu a cerut ANPC încetarea suspendării din funcția deținută la nivelul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.
 
Citește și: Horia Constantinescu - „Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde suntem solicitați”
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/horia-constantinescu-asociatia-etrezirea-se-implica-in-actiuni-de-dezinfectare-a-spatiilor-comune-de-locuit-a-mobilierului-urban-a-echipamentelor-de-715827.html?print
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii