Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:00 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu - „Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde suntem solicitați”

ro

28 Mar, 2020 00:00 4391 Marime text

Activitatea  la sediul de campanie al lui Horia Constantinescu de pe bulevardul Tomis din Constanța continuă. „Este momentul să ne implicăm toți. Bunicii au nevoie de ajutor. Asociația eTREZIREA se implică activ în acțiuni concrete de dezinfectare a spațiilor comune de locuit (cum sunt scările de bloc), mobilierul din parcuri, echipamentele de joacă și oriunde suntem solicitați! Am achiziționat clor, tancuri de apă și pompe pulverizatoare și trecem la treabă! Mobilizarea este necesară acum”, transmite Horia Constantinescu, vezi video. 
 
Vă reamintim că Horia Constantinescu și-a lansat, pe 6 martie a.c., candidatura în calitate de  independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “Trezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD, solicitând și suspendarea, în timpul campaniei electorale, din funcția deținută la CJPC Constanța. Zilele trecute, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, suspendat din funcție, la cerere, pe perioada campaniei electorale, afirma că în actuala situație de răspândire a infectării cu coronavirus fiind nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control. În acest sens, Constantinescu a cerut ANPC încetarea suspendării din funcția deținută la nivelul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.
 
Citește și:
 
Acțiunile de la sediul de campanie continuă. Horia Constantinescu, despre încetarea suspendării din funcția de șef al CJPC „În actuala situație este nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control” (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii