Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:57 02 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu lansează o provocare - „Toți cei ale căror familii au și alte surse de venit să doneze salariul obținut de la stat”!

ro

15 Apr, 2020 00:00 2724 Marime text


Horia Constantinescu, fost președinte al Autorității Naționale a Protecției Consumatorilor și candidat independent pentru Primăria municipiului Constanța a lansat în mediul online următoarea provocare -  aceea ca fiecare dintre cei care au și alte surse de venit în afară de salariu obținute la stat să-l doneze pe acesta din urmă.

Anunțul fostului șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), suspendat din funcție, la cerere este însoțit de un fluturaș (n.r. vezi secțiunea foto) “reprezintă un rest de salariu neîncasat în luna martie. Am și comandat de întreaga valoare bunuri, ce vor fi livrate spitalului de Boli Infecțioase din Constanța . Voi continua în același fel să procedez legat de salariile următoare până când perioada acestei contaminări va trece. Voi atașat facturile aferente fiecărei achiziții pentru a se vedea în mod clar că ceea ce am promis voi face”, spune Constantinescu.
Vă reamintim că acesta și-a lansat, pe 6 martie, candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “eTrezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD.
 
Citește și:

Horia Constantinescu - „Peste 100 de asociații de proprietari ne-au solicitat ajutorul. Am cunoscut și o Constanță pedepsită, ruptă de realitate și neracordată la utilități!”

Horia Constantinescu “Am demarat acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc acolo unde am fost solicitați de reprezentanții asociațiilor de proprietari”

Horia Constantinescu - „Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde suntem solicitați”
 
Horia Constantinescu, scrisoare deschisă adresată parlamentarilor. Propunere legislativă în sprijinul producătorilor (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii