Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:14 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După referendum, se va face o analiză a activităţii organizaţiilor PDL Chirilă, mandat de două luni. Alegeri la municipiu în septembrie

ro

18 Jul, 2012 02:35 1551 Marime text
reorganizare_filiale_Florin_Gheorghe.jpgSecretarul general al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Florin Gheorghe, a primit mandat pentru reorganizarea tuturor filialelor partidului. Procesul a început deja în câteva localităţi. La Năvodari, Marian Ilinca deţine funcţia de preşedinte interimar în urma demisiei lui Tudorel Calapod, ca urmare a rezultatelor înregistrate în alegeri. Şi la Oltina, fostul preşedinte Stan Ungureanu a fost demis pentru rezultatele slabe din alegeri, interimar fiind numit Ionel Ghercic, consilier local. De reorganizări vor avea parte şi filialele din Techirghiol, Ovidiu, Valu lui Traian, Medgidia, Cernavodă şi Hârşova, unde PDL a obţinut cel mai slab rezultat în alegerile locale. Un fost candidat la primăria localităţii din partea unei alte formaţiuni ar putea prelua organizaţia democrat-liberală. „Vom face analize ale activităţii filialelor după ce se va termina campania pentru referendum, pentru că de rezultatul acestuia va depinde mandatul unora dintre actualii preşedinţi de organizaţii locale. Vreau să spun doar atât: cei care au plecat sunt buni plecaţi, să nu-şi imagineze că se pot întoarce oricând, iar cei care nu se mai regăsesc sunt liberi, la fel, să plece", spune Florin Gheorghe.

Organizaţia municipală Constanţa va fi din nou în centrul atenţiei din toamnă, când vor fi organizate alegeri. „Practic, în statut, interimatul poate să dureze până la şase luni, dar consider că interimatul de la nivelul filialei Constanţa nu trebuie să fie mai lung de două luni. Aşadar, prin septembrie ar trebui să avem alegeri statutare, tocmai pentru că urmează parlamentare şi municipiul are nevoie de o conducere legitimă", a mai spus secretarul general al PDL Constanţa. Deputatul Constantin Chirilă deţine în acest moment funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale.

Sediul de la municipiu se va transforma într-o cafenea politică

După ce vor fi achitate datoriile, care depăşesc 4.000 de lei, fostul sediu al organizaţiei municipale va fi renovat şi transformat într-o cafenea politică, unde membrii şi simpatizanţii partidului vor putea socializa şi, de asemenea, într-un sediu pentru audienţe, unde parlamentarii şi consilierii PDL se vor întâlni cu cetăţenii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii