Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir, singurul aspirant la sefia PNL „Orice candidatura trebuie pregatita din timp"

ro

01 Jun, 2010 02:47 1295 Marime text
cap_6.jpgDupă alegerile de la municipiu, încheiate cu scandal, liberalii se pregătesc acum pentru desemnarea noului şef al partidului de la judeţ. Până la acest moment, pentru locul pe care îl ocupă Gheorghe Dragomir, singurul care şi-a depus candidatura este... chiar el.

pnl_gheorghe_dragomir_02.jpgPotrivit celor declarate de el, toţi cei care vor să-şi depună intenţiile de a ocupa locul lui Dragomir o mai pot face până mâine, la ora 16.00. Aşa cum era de aşteptat, şi cum s-a zvonit în ultimele săptămâni, cu excepţia lui Dragomir, se pare că nimeni nu vrea să mai candideze pentru această funcţie. „Din cunoştinţele mele, nimeni nu o să-şi mai depună candidatura. Nu este uşor să conduci o astfel de organizaţie. O candidatură trebuie pregătită din timp, nu poţi să vii în faţa colegilor liberali cu o săptămână înainte de alegeri şi să ai pretenţia de a conduce o aşa mare organizaţie. Orice om care candidează trebuie să obţină şi voturi, nu numai să participe la competiţie", a precizat Dragomir.

Conferinţa judeţeană care va avea loc vineri, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va reuni 850 de delegaţi din tot judeţul, votaţi de fiecare Adunare Generală Locală în ultimele săptămâni. Aşa cum ne-a declarat liderul organizaţiei judeţene, la Conferinţă sunt aşteptaţi preşedintele partidului, Crin Antonescu, vicepreşedintele regional Rareş Mănescu, vicepreşedintele Relu Fenechiu şi un secretar general adjunct care se va ocupa de partea tehnică a alegerilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii