Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:59 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir, simplu membru de partid, cu un picior în Parlament?! Donţu şi Dae, în echipa de conducere a PSD

ro

18 Jul, 2016 00:00 3029 Marime text

 
Biroul Judeţean al PSD Constanţa l-a desemnat pe Gheorghe Donţu secretar executiv al organizaţiei judeţene, funcţie deţinută până săptămâna trecută de Cristinel Dragomir.  Donţu este consilier judeţean şi a deţinut funcţia de vicepreşedinte, care, începând cu 14 iulie, i-a fost încredinţată lui Gelu Dae. Acesta era membru în Consiliul Judeţean Executiv la judeţ şi membru în Biroul Municipal. Dae spune că social-democraţii strâng rândurile şi se pregătesc pentru parlamentarele din toamnă. Aceasta ar fi explicaţia pentru noile responsabilităţi cu care au fost învestiţi cei doi membri PSD.
 
Dae va face naveta la Constanţa, deoarece ocupă în continuare funcţia de inspector-şef al Autorităţii Feroviare Române. Gelu Dae are şi un doctorat în istoria căilor ferate şi a lansat anul acesta, la Constanţa, volumul „Evoluţia căilor ferate dobrogene 1860 - 1938“, o lucrare de referinţă pentru istoria căilor ferate române şi a Dobrogei.


 
Şi Gheorghe Donţu, care preia astfel activitatea de coordonare a filialelor PSD din judeţ, spune că organizaţia Constanţa are încă multe de reparat, iar acest an electoral presupune multă implicare şi activitate în teritoriu. „Vorbim despre oameni de partid care au fost responsabilizaţi, ei au fost aici dintotdeauna, partidul are nevoie de slujitori în sensul bun al cuvântului, nu doar de oameni care fac stagii foarte scurte şi cer la schimb foarte mult“, a declarat noul secretar executiv al PSD Constanţa.

Dragomir, simplu membru de partid, cu un picior în Parlament?!

Fostul vicepreşedinte al CJC Cristinel Dragomir rămâne şi fără funcţie de conducere la nivelul PSD Constanţa. Dragomir a fost secretarul general al filialei încă din mandatul de preşedinte, respectiv preşedinte executiv al cuplului Radu Mazăre - Nicuşor Constantinescu. Contactat, Dragomir a refuzat să comenteze „excluderea“ sa din echipa de conducere a PSD Constanţa. „Întrebaţi-i pe ei!“, a spus Dragomir.
 
Surse politice din PSD afirmă că acesta a recunoscut că nu s-a implicat suficient în activitatea politică. Nu este exclus însă ca Dragomir să fie „premiat“, la toamnă, cu un loc eligibil pe listele pentru parlamentare!
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii