Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir - manager de campanie, Hasotti - sarit din schema

ro

20 Aug, 2009 02:30 1683 Marime text
pnl_gheorghe_dragomir_04.jpgApropiatele alegeri prezidenţiale încep să pună deja pe jar organizaţiile judeţene ale PNL, care trebuie să-l aducă pe liderul lor, Crin Antonescu, în turul doi# Responsabil pentru rezultatele de la Constanţa a fost desemnat liderul organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Dragomir

La reuniunea de week-end-ul trecut, de la Braşov, au fost puse pe tapet obiectivele partidului pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, dar şi schema strategiei organizaţiilor locale în parte.

Membrii liberali prezenţi la întâlnire au stabilit ca managerul de campanie, capul limpede al desfăşurării alegerilor la nivelul fiecărui judeţ, să fie preşedintele fiecărei organizaţii judeţene în parte.

De rezultatele obţinute de organizaţia de la malul mării se va ocupa Gheorghe Dragomir. Din echipa de campanie a candidatului liberal Crin Antonescu, la nivel naţional, ar fi trebuit să facă parte şi liderul grupului parlamentar al PNL din Senat, liberalul Puiu Haşotti, care, cel puţin teoretic, ar fi ocupat poziţia de membru în cadrul grupului strategic consultativ. Chiar dacă este lider în Senat, se pare că Antonescu a ştiut să-l „sancţioneze" pentru faptul că, în luna martie a acestui an, atunci când liberalii urmau să-l desemneze pe viitorul şef al partidului, Haşotti era printre puţinii colegi care a preferat să rămână - chiar dacă provizoriu - în tabăra fostului preşedinte Călin Popescu Tăriceanu. „La acel moment el a avut o opţiune pe care puţini au avut-o şi şi-au asumat-o. Acum, echipa trebuie să funcţioneze. Este un liberal cu experienţă, cu multe campanii la activ. Nu cred că şi-a consumat încă toate uzanţele politice", i-a luat apărarea Ionel Chiriţă, membru în Biroul Politic Central al PNL şi liderul grupului liberal, prezent la reuniunea din week-end. De cealaltă parte, liderul organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Dragomir, a preferat să nu-şi exprime opinia faţă de lipsa de atribuţii la nivel naţional a colegului său.

„Cu siguranţă vom avea alt preşedinte"

În ceea ce priveşte pregătirea de campanie, s-a stabilit că managerul de campanie va forma echipă cu preşedinţii de organizaţii locale din fiecare oraş, comună, municipiu din judeţ. „Fiecare localitate va avea câte un responsabil. Acolo unde avem primari, vor fi aceştia, unde nu, Biroul Permanent Judeţean se va ocupa de desemnarea lor", ne-a declarat Chiriţă. Cât despre şansele pe care liderul Antonescu le are la nivelul judeţului Constanţa, preşedintele Gheorghe Dragomir susţine că acestea sunt proporţionale cu efortul pe care îl va face candidatul, dar şi staff-ul său de campanie. „Sunt sigur că vom obţine măcar 25%. Într-adevăr, vom avea un alt preşedinte", a susţinut, convingător, Dragomir. Potrivit celor declarate de Ionel Chiriţă, încă nu s-au stabilit etapele programului de campanie şi nici nu s-a început strângerea de semnături, pentru că până în prezent nu s-a decis de câte semnături este nevoie pentru a valida candidatura unui aspirant la fotoliul prezidenţial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • RITA 20 Aug, 2009 15:31 A FOST LA NUNTA HASOTI .A FOST IN PETRECERI ,NU CREDETI CA A MOSTENIT DESTULE TERENURI ????
  • surmelis argentina pusa 20 Aug, 2009 11:16 Nu cred ca apararea care o manifesta d-l IONEL CHIRITA, pentru un membru sau altul al propiului partid, are vre-o putere morala ,tinand cont ca este in prezent "tinicheaua" prinsa de "codita" PNL-ului. Cat timp partidul are in componenta sa membrii incompatibili, cum este exemplul d-lui IONEL CHIRITA care a fost FORTAT, printr-o reclamatie la Politia orasului Harsova de Constanta sa-si dea demisia ,intrucat era invinuit de VIOLAREA SECRETULUI CORESONDENTEI mele personale ,adresate d-lui Traian Basescu ,Presedintele Romaniei ,din data de 08-05-2008,nu mai prezinta interes politic. Situatia precara a partidului PNL Harsova s-a agravat si datorita "gaurii" de 300 de miliarde lei vechi ,lasate bugetului primariei Harsova de catre d-l IONEL CHIRITA.
  • ionescu 20 Aug, 2009 09:46 Tot Hasoti il manevreaza pe Dragomir, daca intre timp nu si-a luat alt stapan.