Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:54 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea a făcut un anunţ important. Va avea PSD Constanţa candidaţi în lupta pentru desemnarea vicepreşedinţilor regionali ai partidului?

ro

06 Mar, 2018 00:00 1382 Marime text
Social-democraţii au decis ieri, în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, ca fiecare regiune să fie reprezentată de către doi vicepreşedinţi social-democraţi - o femeie şi un bărbat. Obiectivul principal al Congresului din 10 martie de la Sala Palatului este adoptarea unui document programatic care să cuprindă şi acţiuni pentru lansarea guvernării şi un plan de dezvoltare pe termen lung a României, susţin social-democraţii.
 
În ceea ce priveşte structura Biroului Permanent Naţional, vor fi urmărite două obiective principale, şi anume:
- să fie o repartizare completă şi echilibrată a conducerii PSD în toată ţara şi pentru asta propunerea este 16 vicepreşedinţi, câte doi pe fiecare regiune;
- realizarea parităţii în partid în ceea ce priveşte bărbaţii şi femeile, şi anume să fie opt vicepreşedinţi bărbaţi şi opt vicepreşedinţi femei. Fiecare regiune să îşi aleagă vicepreşedintele bărbat şi vicepreşedintele femeie, a precizat şeful PSD, Liviu Dragnea.
 
Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat şi secretarul general vor fi aleşi prin vot la Congresul PSD din 10 martie, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional.
Menţionăm că, până în acest moment, conducerea PSD Constanţa nu şi-a exprimat un punct de vedere în legătură cu posibilele candidaturi pe care organizaţia le-ar putea susţine în competiţie cu celelalte judeţe din regiunea sud-est.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii