Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dinu Gheorghe este schimbarea în care constănţenii au încredere"

ro

05 Jun, 2012 01:00 2268 Marime text

ppdd.jpgÎntr-o atmosferă de înaltă ţinută, la invitaţia specială a lui Dinu Gheorghe, candidat PP-DD pentru funcţia de primar al Constanţei, constănţenii iubitori de muzică au avut rara ocazie să o asculte pe celebra soprană Bianca Ionescu, alături de nu mai puţin celebrul tenor Tony Zidaru de la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă a României.

La spectacolul organizat pe 3 iunie au participat, pe lângă cei 34 de consilierii ai PP-DD pentru Consiliul Local al municipiului Constanţa, şi oameni de afaceri din străinătate şi din România, susţinători ai avocatului Dinu Gheorghe. Deschiderea spectacolului a fost făcută de tânăra Ioana Bărbuliceanu, de doar 12 ani, care a cântat o melodie compusă şi dedicată special candidatului Dinu Gheorghe. Dar steaua spectacolului care a ridicat în picioare după fiecare melodie sala arhiplină de concert a Liceului de Artă „Regina Maria" a fost celebra soprană Bianca Ionescu, care a oferit în premieră absolută candidatului PP-DD o melodie intitulata „S-a născut o stea" şi a destăinuit auditoriului că a răspuns invitaţiei fiind cucerită de personalitatea sa puternică şi împărtăşind încrederea că un primar ca avocatul Dinu Gheorghe şi-ar dori orice oraş sau capitală a lumii.

În final, celebra soprană s-a fotografiat alături de Dinu Gheorghe şi de echipa sa de consilieri, respectiv: Victor Cruceru, Valentin Şurghie, Gabriel Candidatu, Perodin Dede, Constantin Niţe, Stelică Murariu, Eugen Mitu, Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungureanu, Luciean Atanasiu, Dragoş Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Rădulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gherghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Mureşanu, Daniel Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu şi Cătălin Mircea.

În încheiere, soprana Bianca Ionescu a făcut următoarea afirmaţie: „Domnul Dinu Gheorghe este schimbarea în care constănţenii au încredere".

ATENŢIE! FOARTE IMPORTANT! În ziua de 10 iunie, pe buletinul de vot, primarul Gheorghe Dinu se găseşte în colţul din dreapta jos al primei pagini, iar echipa de consilieri se găseşte pe pagina 5, poziţia 8.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii