Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion, aflat în izolare la domiciliu și luat în evidență de DSP, dar netestat pentru COVID-19, cere amânarea alegerilor locale

ro

17 Mar, 2020 00:00 4852 Marime text


„De la aflarea veștii că senatorul Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus, m-am izolat pentru că m-am întâlnit cu dumnealui la audierea ministrului Justiției, pe 3 martie 2020“, transmite deputatul USR de Constanța Stelian Ion. Parlamentarul mai spune că, deși a luat legătura cu personalul DSP și a fost luat în evidență, deocamdată nu a fost trimisă o echipă pentru testarea sa, pentru că sunt puține teste în România și ele trebuie folosite responsabil.
 
„Abia în cazul apariției unor simptome (febră, dificultăți în respirație, tuse seacă etc.) trebuie să apelăm 112. În ceea ce mă privește, nu e cazul, mă simt bine. E important să înțelegem că trebuie să evităm pe cât posibil deplasările inutile, că trebuie să respectăm cu strictețe regulile de igienă și recomandările autorităților. Aveți grijă de voi!”, precizează Stelian Ion.
 

„Alegerile locale trebuie amânate!”

 
Pe bună dreptate, numai la politică nu se gândesc oamenii acum. Și numai fețele politicienilor pe panouri publicitare nu au chef să le vadă. Stelian Ion, care este candidatul USR la funcția de primar al municipiului Constanța, afirmă: „Dacă alegerile locale nu ar fi amânate, în scurt timp ar trebui să începem strângerea de semnături și să facem campanie electorală. Dar oamenii sunt preocupați, cum este și firesc, să se pună la adăpost de molima asta. Pandemia ne afectează viața de zi cu zi. Din păcate, influențează și comportamentul unor politicieni. Inconștienți, ei folosesc acest subiect ca armă electorală. Unii primari în funcție iau măsuri cu gândul de a-și crește procentele electorale, iar adversarii politici îi pândesc, lansând atacuri virulente tot cu scop politicianist. Unii sunt linșați pe nedrept, alții se suie nemeritat pe acest subiect. În astfel de momente, efortul nostru trebuie să fie golit de calcule electorale și să fie concentrat exclusiv pe gestionarea corectă a crizei în care ne aflăm. Trebuie sa fim responsabili și să amânăm alegerile locale!”, conchide deputatul constănțean.
 

Citește și:

Candidatul USR la primăria Constanța, Stelian Ion - "Alegerile locale trebuie amânate"!

 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 17 Mar, 2020 14:20 DSP -ul asta se pricepe doar la a lua in evidenta ? Cand se va hotara sa fie LUATE toaletele publice de prin parcuri ?Are OBLIGATIA sa se faca in sfarsit ca stie ca sunt ilegal amplasate PERMANENT in oras .