Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:03 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul USR la primăria Constanța, Stelian Ion - "Alegerile locale trebuie amânate"!

ro

16 Mar, 2020 13:54 2179 Marime text
Alegerile locale trebuie amânate - spune deputatul Stelian Ion, candidatul USR pentru primăria municipiului Constanța.
"Pe bună dreptate, numai la politică nu se gândesc oamenii acum. Și numai fețele politicienilor pe panouri publicitare nu au chef să le vadă... Dacă alegerile locale nu ar fi amânate, în scurt timp ar trebui să începem strângerea de semnături și să facem campanie electorală. Dar oamenii sunt preocupați, cum este și firesc, să se pună la adăpost de molima asta.
Pandemia ne afectează viața de zi cu zi. Din păcate, influențează și comportamentul unor politicieni. Inconștienți, ei folosesc acest subiect ca armă electorală. Unii primari în funcție iau măsuri cu gândul de a-și crește procentele electorale, iar adversarii politici îi pândesc, lansând atacuri virulente tot cu scop politicianist. Unii sunt linșați pe nedrept, alții se suie nemeritat pe acest subiect.
În astfel de momente, efortul nostru trebuie să fie golit de calcule electorale și să fie concentrat exclusiv pe gestionarea corectă a crizei în care ne aflăm. Trebuie sa fim responsabili și să amânăm alegerile locale!" - afrimă parlamentarul USR Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii