Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulul Republicii Turcia, Haluk Agca, si-a incheiat mandatul

ro

17 Dec, 2009 00:45 3945 Marime text
cap3.jpgÎnainte de a părăsi România, întrucât misiunea sa diplomatică a ajuns la final, consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Haluk Agca, împreună cu soţia sa, Derya Agca, a efectuat o vizită de bun rămas la sediul Uniunii Democrate Turce din România (UDTR).

Diplomatul turc a discutat cu preşedintele UDTR, Osman Fedbi, şi secretarul general, Ervin Ibraim. Consulul general al Turciei, Haluk Agca, şi-a manifestat disponibilitatea de a sprijini uniunea, de la Ankara, în obţinerea unei tipografii, precum şi pentru a-şi deschide un post de televiziune în limba turcă. „Consulul general, Haluk Agca, a fost cel mai bun consul turc din ultimii 15 ani, datorită entuziasmului cu care s-a implicat în problemele comunităţii turce. Datorită insistenţei cu care şi-a susţinut cauza a reuşit să înfiinţeze, la Constanţa, primul post de radio care emite în limba turcă şi tătară, Radio T, un mijloc de comunicare important pentru cele două comunităţi din Dobrogea", a menţionat preşedintele UDTR, Osman Fedbi.

consul_general_al_turciei_haluk_agca_02.jpgÎn cadrul acestei vizite, efectuate înainte de a părăsi ţara noastră, consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Haluk Agca, a oferit preşedintelui UDTR o plachetă în semn de mulţumire pentru buna colaborare în derularea unor proiecte comune, precum şi pentru activitatea derulată în ultimii patru ani.

{mos_ri:Consulul Republicii Turcia,Haluk Agca} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii