Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:41 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța, „Capitala Tineretului din România” TNL Constanța felicită echipa care a manageriat proiectul #CometoSEAus

ro

29 Oct, 2019 00:00 1174 Marime text
Constanța, „Capitala Tineretului din România”, este o bucurie  și o mândrie pentru noi toți, tineri ai acestui oraș. Este un pas înainte pentru întrega comunitate constănțeană.

"Echipa Tineretului Național Liberal din Constanța transmite felicitări pentru câştigarea titului de "Capitala Tineretului din România" către echipa care a manageriat acest proiect şi a depus eforturi pentru a strânge la masă tinerii preocupați de a conlucra în cadrul comunității conform conceptului #CometoSEAus. Este un pas înainte pentru a pune persoanele din această grupă de vârstă pe agenda priorităților a administrației locale", a afirmat Alexandra Barbu, preşedintele TNL Municipiul Constanța. 
De asemenea, tinerii liberali s-au implicat pentru susținerea candidaturii Constanței în vederea îmbunătățirii proiectelor în lucru pe diverse domenii dar şi crearea unor noi inițiative benefice pentru a evita migrația tinerilor către alte oraşe.

"Ne bucurăm că am putut susține această candidatură la cererea organizatorilor. Nu ne-am dorit ca această implicare să aibă iz politic, ci ne-am reunit şi am discutat despre potențialul municipiului Constanța şi crearea unei rețele de networking între tineri. Suntem direct interesați să urmărim evoluția proiectului după câştigarea titlului şi asigurăm inițiatorii de tot sprijinul nostru în derularea proiectelor." , a transmis Andreea Bugescu din partea Clubului Studenților Liberali din Constanța.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zoro 29 Oct, 2019 12:40 Halloweenul cel drăcesc sărbătorit de românii creștini ortodocși, așa ceva nu este posibil, românii încreștinați întru HRISTOS, îi aduc omagii și îl sărbătoresc pe sărsăilă cu trâmbițe și surle, copiii inocenți și gingași, i-au aspect de : vampiri, demoni, îngeri ai întunericului, chipuri hidoase și așa mai departe, după care auzim diferite și diverse întâmplări despre faptul că, copiii românilor creștini devin : răutăciosi, neascultători, se spânzură, nu învață la școală, rezultatele școlare sunt proaste, păi, acesta este efectul, sărbătorirea halloweenului cel drăcesc,, în loc să-i aducem laude lui HRISTOS pentru viața pe care ne-a dăruit-o, la biserică și sfintele slujbe, nu mergem, dar pe sărsăilă, zicem că-l urâm, dar îl sărbătorim și îi aducem ofrande în fel și chip, rușine să ne fie tuturor, pentru că mulți oameni, și-au jertfit viața pentru HRISTOS și noi îl batjocorim în fel și chip ! Suntem creștini cu fapte de păgâni, mai bine păgâni cu fapte de creștini !