Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comitetul Executiv Naţional al PSD. Vor fi organizate alegeri sau nu? Se va schimba structura Biroului Permanent Naţional?

ro

05 Mar, 2018 00:00 1619 Marime text

Detaliile privind organizarea Congresului Extraordinar al PSD din data de 10 martie şi ordinea de zi a acestuia vor fi teme de discuţie în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Naţional care va avea loc luni la Palatul Parlamentului.

Conducerea PSD urmează să stabilească, astfel, modul de organizare a Congresului, dar şi dacă vor fi organizate sau nu alegeri şi dacă se va schimba structura Biroului Permanent Naţional (BPN). Menţionăm că şeful PSD Constanţa, Felix Stroe, este membru în BPN.

De asemenea, se va discuta despre adoptarea unor rezoluţii şi modificarea Statutului PSD. În acest sens, liderii de organizaţii vor depune în cadrul CEx propunerile de modificare a statutului, adoptate în birourile judeţene, acestea urmând a fi centralizare de o comisie specială, condusă de secretarul general al PSD, Marian Neacşu. Astfel, un proiect final al noului Statut al PSD urmează să fie supus aprobării Congresului Extraordinar din 10 martie.

Cele mai multe organizaţii şi-au exprimat în această perioadă sprijinul politic pentru şeful partidului şi pentru actualul guvern. Printre organizaţiile care au adoptat rezoluţii de susţinere se află şi filiala PSD Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii