Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între SCJU şi spitalul Anadolu din Turcia (galerie foto)

ro

28 Jun, 2011 01:12 3182 Marime text
Anadolu.jpgPreşedintele CJC, Nicuşor Constantinscu, a discutat ieri cu delegaţia de la spitalul Anadolu, din Turcia, care a încheiat un parteneriat de colaborare cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

„Fundaţia Anadolu este o fundaţie umanitară din Turcia, făcută din donaţiile oamenilor de afaceri din Turcia. Fundaţia are cei mai buni medici oncologi din lume, care salvat şi vieţile a mii de români. Azi vrem să punem bazele unei colaborări mai strânse între Anadolu şi SCJU, pe coordonarea cazurilor grave, schimb de experienţă, specializarea medicilor români la Anadolu. Dobrogea va fi o punte a salvării de vieţi în domeniul cancerului", a precizat Nicuşor Constantinescu.

Anadolu este unul dintre cele mai mari şi faimoase spitale din Turcia. Parteneriatul pe care l-am încheiat face parte din politica coerentă a Consiliului Judeţean Constanţa de a ridica nivelul actului medical la SCJU. Vrem să găsim cele mai bune alternative terapeutice pentru pacienţii spitalului. Dacă nu dispunem de tehnologia de la Anadolu, măcar să-i putem îndruma pe pacienţii noştri. Memorandumul semnat stabileşte căile de comunicare şi colaborare, inclusiv şi partea de instruire a personalului, ceea ce este important pentru noi", a subliniat Dan Căpăţînă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popa 28 Jun, 2011 15:30 In sfarsit un lucru bun... de toata lauda... parca mi-a trecut dracii pe nicusor..... iar cu clinica sa le adea d-zeu sanatate sa poate vindeca bolnavii. BRAVOO DE UN MILIARD DE ORI PENTRU ASTA!!!!!!!!!!!