Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chesoi se mai gandeste daca da in campanie PNTCD-ul pentru PDL

ro

19 Jul, 2010 00:58 2007 Marime text
chesoi_-_tudorel_chesoi1.jpgPreşedintele PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, are liber de la conducerea centrală să organizeze alegerile locale şi să-şi pregătească candidaţii.

La Bucureşti s-a desfăşurat Congresul Naţional al PNŢCD, ocazie cu care ţărăniştii din toată ţara şi-au ales liderul. Organizaţia Constanţa a partidului l-a susţinut pe Aurelian Pavelescu, cel care a şi ieşit învingător. Pe de altă parte, aripa Radu Sârbu a PNŢCD a declarat Congresul nul de drept, urmând noi confruntări în instanţă între cele două ramuri scindate ale partidului. Tudorel Chesoi, preşedintele filialei Constanţa, a fost unul dintre pionii principali ai alegerilor. „Am fost reales vicepreşedinte al Biroului Naţional de Conducere, iar doi dintre colegii mei de la Constanţa, profesorii Ion Solomon şi Gheorghe Andrei, au fost aleşi în Juriul de Onoare şi Disciplină al PNŢCD", a declarat Tudorel Chesoi. În cadrul aceleiaşi întâlniri, ţărăniştii au stabilit şi un plan politic important. „S-a adoptat o rezoluţie prin care PNŢCD se pregăteşte de campania electorală pentru alegerile locale din 2012. Pe acest lucru ne vom axa de acum înainte. Când pregătirile noastre vor fi gata, vom anunţa ce candidaţi avem. Atunci vom decide şi dacă mergem alături de PDL sau singuri în alegeri", a mai susţinut Tudorel Chesoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • T.B. 19 Jul, 2010 14:24 DEMOCRATIA FUNCTIONEAZA! DOVADA? CONGRESUL PNTCD . D_L AURELIAN PAVELESCU PRESDINTE SI D_L TUDOREL CHESOI VICEPRESEDINTE . SA TRAIASCA SI LE DORESC SA FIE LOCOMOTIVA PNTCD . NE_AM SATURAT DE "ALESII" LOCALI SI DE LA CENTRU ( STANGA ). CRED CA A VENIT MOMENTUL SA_I CIURUIM SI NOI. SUCCES CONDUCERII PNTCD