Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spălătoria Trompy din Constanța va fi modernizată. Andalex a obținut autorizația de construire

ro

12 Aug, 2021 00:00 3128 Marime text
  • Societate Andalex SRL a obținut de la Primăria Constanța o autorizație de construire pentru modificările pe care vrea să le facă la punctul de lucru din Constanța
  • Este vorba de spălătoria Trompy, care va fi modernizată
 
Societate Andalex SRL a obținut de la Primăria Constanța o autorizație de construire pentru modificările pe care vrea să le facă la punctul de lucru din Constanța.
 
Este vorba de spălătoria Trompy, care va fi modernizată. Prin AC 599 din data de 11 august 2021, firma Andalex  SRL va consolida și moderniza și va schimba acoperișul în terasă circulabilă pentru corpurile C3 și C4. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
 

Despre Andalex SRL                

 
Andalex SRL a fost înființată în anul 1996, având sediul social pe bd. I.C. Brătianu din Constanța. În firmă sunt asociați Tudorel Chesoi, Gabriela Carmen Chesoi și Ioana Cătălina Chesoi. Administrator sunt Gabriela Carmen Chesoi și Tudorel Chesoi. În anul 2020, firma a raportat 20 de salariați, la o cifră de afaceri de 2.754.383 lei, cu un profit de 462.552 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii