Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Alianța Națională Țărănistă. Tudorel Chesoi își lansează candidatura la Primăria Constanța (galerie foto)

ro

21 Feb, 2020 10:06 2474 Marime text

În aceste momente, are loc o conferință de presă a Alianței Național Țărănistă.

La conferință participă președintele ANT, av. Radu Ghidău, și președintele filialei Constanța, Tudorel Chesoi, Alexandra Pătrașcu, secretar organizația ANT Constanța, Octavian Țacu, vicepreședinte ANT Constanța, Taner Gazi, prim-vicepreședinte ANT Constanța, Claudiu Iamandi, vicepreședinte și Dragoș Oncescu, vicepreședinte.

Cu această ocazie, Tudorel Chesoi își va lansa candidatura la Primăria Constanța și va prezenta principalele puncte din programul său.

UPDATE 5

Mai sunt candidați la Corbu, Limanu, Medgidia, Topraisar, și sunt în discuții pentru primari la Năvodari, Cernavodă. Și 3-4 locuri pentru consilieri locali la Constanța, a menționat Tudorel Chesoi.

UPDATE 4

Sunt șapte organizații județene la nivel național, dupa cum a precizat Radu Ghidau.

UPDATE 3

Constanța arată destul de rău. Este un oraș gri. Se subînțelege cine a condus până acum orașul nostru, care a rămas în urmă. Mi-aș fi dorit ca și orașul nostru să fie frumos, curat, fără cabluri atârnate, cu locuri de joacă și spații verzi. Sunt foarte multe lucruri de făcut în oraș. În privința curățeniei, suntem deficitari. Ar putea să se facă mai mult, a mai spus Tudorel Chesoi.

El a mai pus accentul pe aglomerația din oraș și a propus construcția unor centuri în afara orașului, mai ales că pe bulevardul Aurel Vlaicu, s-a construit pe ambele părți, cartiere de blocuri, supermarketuri, depozite și altele. Nu mai poate fi numit centură, ci un bulevard în oraș.

Centura ar trebui să traverseze varianta Ovidiu, prin spate pe la RAR, să se descarce pe la Carrefour în drumul național - una pe la Tomis Plus și una între Decathlon și Service Bosch.

Eu, în calitate de consilier, în mandatul 2012-2016, am inițiat mai multe hotărâri în avantajul cetățenilor. Sunt hotărâri în care cred. Mă îndeamnă să ducem la îndeplinirea acestora. Le amintesc așa. Prima satisfacție a fost pentru reducerea impozitului pentru clădiri cu IMM-uri. Am fost contactat de mai multe persoane. Plăteau 2.000 de lei și apoi ar fi trebuit să plătească 40.000 lei. Până în ultima zi nu am avut garanția că o să treacă. A trecut.

O altă hotărâre este cea prin care ceream aprobarea transformării  punctelor termice în centrale publice pe gaz. Foarte mulți oameni în vârstă și-au pierdut apartamentele din cauza prețului gigacaloriei. În incinta acestor puncte se vor introduce centrale pe gaz în functie de numărul de apartamente pe care urmează să le încălzească. Un alt proiect a fost cel prin care am solicitat să înființeze un centru de primire a victimelor violențelor de familie. Am colaborat cu dna Alina Panaitov. Legea obligă Administratia locală ca femeile bătute de oameni bețivi și inconștienți, să le primească"a mai adăugat Chesoi.

Acesta a spus că are un proiect pentru eliminarea taxei de debranșare la agentul termic. De asemenea, a mai spus ca a propus si înlocuirea și montarea de băncuțe în oraș. 

Nu avem parcuri, nu avem spații verzi. În spatele dumneavoastră, se află curtea Oil Terminal cu 164 ha nefolosiți.Primăria ar trebui să înființeze parcuri industriale. Ar constitui un punct de atracție pentru investitorii care ar veni să investească în Constanța. Avem port, avem legatură cu litoralul, cu Bulgaria. Avem cu ce să atragem investitori români și străini. Ar fi frumos să construiască și să creeze locuri de muncă. Sper ca decizia mea și hotărârea colegilor mei să fie de bun augur. Să ajungă primar cel mai bun, și ne dorim cu toții un primar care iubește Constanța, a mai precizat Chesoiu.

UPDATE 2

Este o bucurie pentru noi să ne întâlnim cu presa. Este a doua conferință de presă pe care o organizeaza Constanța. Constanța a fost prima filială locală. Tudorel Chesoi este prima lansare de candidatura la primarie din partea partidului. Este climatizat cu ceea ce înseamnă Administratia publică locală. Poate să vină cu soluții viabile pentru Constanța. Sunt de mare inpact pentru orașul dumneavoastă. Sunt soluții care vor normaliza diverse probleme. Scopul nostru este să fim alături de cetațean. Ne dorim o altfel de politică - în folosul cetățeanului. Omul politic trebuie să fie la dispoziția cetățeanului. Îl aveți în față astazi - este Tudorel, a precizat președintele ANT, av. Radu Ghidău.

UPDATE 1

O considerăm o zi specială în special datorită faptului că Biroul de conducere ANT a luat hotărârea de a mă desemna pe mine candidat la Primăria Constanța. este o decizie pe care mi-am asumat-o. o simt destul de grea. observati emotia. Am 30 de ani experiență politică - consilier local și județean. Tocmai am subliniat două dintre argumentele despre care bănuiam că o sa mă întrebați și poate că mai sunt și alte criterii, a spus Tudorel Chesoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii