Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce pregătesc Horia Constantinescu și Decebal Făgădău?

ro

10 Feb, 2024 10:10 1524 Marime text
Foto: Facebook/Horia ConstantinescuPreședintele ANPC, Horia Constantinescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de fostul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 
 

„Pentru că ne plac diminețile, pentru că ne place cafeaua fierbinte, pentru că ne plac proiectele de viitor, pentru toate acestea cu Dumnezeu înainte!
Era să uit, și pentru că învățăm din greșelile trecutului!
Unde-s doi puterea crește, dar depinde și cine sunt ăia doi și la ce folosește puterea crescută“ - este mesajul ce însoțește fotografia pe Facebook. 

Conform unor surse, cei doi ar fi informat conducerea PSD despre intenția de a forma un tandem Decebal Făgădău candidat la Primăria Constanța, iar Horia Constantinescu candidat la Consiliul Județean Constanța. 

Amintim că cei doi nu sunt doriți de Ion Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanța care îl susține pe Costin Rasauteanu pentru Primăria Constanța, propunere pe care a făcut aseară la Năvodari la întâlnirea cu Marcel Ciolacu și care nu este pe placul tuturor social -democratilor. 

Astfel, Biroul Permanent Municipal prin vocea președintelui Ion Dumitrache, l-a propus candidat la Primăria Constanța pe Costin Răsăuțeanu, care ar fi fost stabilit, potrivit liderului de la organizația municipală, în urma unui vot intern, dat de membri biroului municipal, unde acesta ar fi obținut cele mai multe voturi.

Alte propuneri discute în Biroul Municipal au fost Horia Constantinescu și Decebal Făgădău care nu au întrunit numărul de voturi, a mai spus Dumitrache. 

Felix Stroe a fost propus la Consiliul Județean Constanța de președintele PSD Cernavodă.

Legat de Horia Constinescu, Ciolacu ar fi spus că are nevoie de el la București, pentru că face parte din echipa guvernamentală și el nu va candida la Constanța.

Făgădău nu a fost  prezent, el nemaifiind membru PSD.

Citește și: 

Vor rămâne definitive? Propunerile PSD făcute la întâlnirea de la NăvodariCostin Răsăuțeanu la Primărie, Felix Stroe la Consiliul Județean Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii