Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor rămâne definitive? Propunerile PSD făcute la întâlnirea de la Năvodari Costin Răsăuțeanu la Primărie, Felix Stroe la Consiliul Județean Constanța

ro

09 Feb, 2024 18:24 1960 Marime text
În această seară la Năvodari, s-au făcut două propuneri în prezența președintelui Marcel Ciolacu: Biroul Permanent Municipal prin vocea președintelui Ion Dumitrache, l-a propus candidat la Primăria Constanța pe Costin Răsăuțeanu, care ar fi fost stabilit, potrivit liderului de la organizația municipală, în urma unui vot intern, dat de membri biroului municipal, unde acesta ar fi obținut cele mai multe voturi.

Nu toți cei prezenți ai primit cu zâmbetul pe buze această propunere iar conducerea centrală va avea ultimul cuvânt când vine vorba despre municipiul reședință de județ.

Alte propuneri discute în Biroul Municipal au fost Horia Constantinescu și Decebal Făgădău care nu au întrunit numărul de voturi, a mai spus Dumitrache. 

Felix Stroe a fost propus la Consiliul Județean Constanța de președintele PSD Cernavodă.

Legat de Horia Constinescu, Ciolacu ar fi spus că are nevoie de el la București, pentru că face parte din echipa guvernamentală și el nu va candida la Constanța.

Făgădău nu a fost  prezent, el nemaifiind membru PSD.

Președintele de la Limanu, prim vicepreședinte PSD, Daniel Georgescu spune că s-au discutat problemele primarilor cu premierul. Ciolacu le-a spus edililor că în perioada următoare aceste probleme vor fi rezolvate. 

Daniel Georgescu, nu a negat că și-ar dori să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean, însă rămâne ca partidul să decidă.

Totodată în cadrul discuțiilor, conducerea organizației PSD Constanța, a primit un cec în alb pentru viitoarele alegerile, în sensul că nimeni nu va fi schimbat din funcție pînă atunci, însă vor trebui să-și asume rezultatele.


Citește și:

Este pregătit Stroe Felix să își ia revanșa la Consiliul Județean in 2024? (VIDEO)



 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii