Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BPJ al PD-L decide deconcentratele preferate

ro

20 Jan, 2009 00:39 1559 Marime text
Mircea_Banias_02.jpgAtât PSD, cât şi PD-L Constanţa aşteaptă definitivarea nominalizărilor pentru funcţiile vacante de la centru şi apoi vor trece la împărţirea serviciilor deconcentrate.

Ocupaţi cu alegerea viitorului posesor al mandatului de ministru al Administraţiei şi Internelor, dar şi cu promovarea unor apropiaţi în eşalonul doi al Executivului, social-democraţii constănţeni nu par a fi nerăbdători să înceapă negocierile, la nivel judeţean, pentru împărţirea serviciilor deconcentrate. Situaţia a fost confirmată şi de preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, senatorul Mircea Banias, care a declarat că nu a fost contactat de nimeni de la PSD pentru a demara aceste negocieri.
În altă ordine de idei, având în vedere algoritmul ce va fi aplicat pentru împărţirea deconcentratelor, în timp ce liderul PSD Constanţa a confirmat că prima opţiune va viza obţinerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, democrat-liberalii nu au stabilit nimic. „Nu am hotărât ce nominalizări vom face în alegerea deconcentratelor. Cert este că, deşi avem specialişti pentru toate, vom opta în funcţie de importanţa lor pentru cetăţeni", a precizat Mircea Banias. Liderul PD-L Constanţa a menţionat că acest subiect va fi discutat în cadrul echipei de negociere, iar decizia finală va fi supusă votului membrilor Biroului Permanent Judeţean.
Mircea_Banias_01.jpgDupă definitivarea acestei etape, democrat-liberalii tomitani vor stabili ce colegi vor fi promovaţi în funcţiile de conducere la serviciile deconcentrate ce vor intra sub oblăduirea PD-L.
„În funcţiile de CV-urile primite la sediu, de opţiunile colegilor noştri, vom analiza viitoarele nominalizări. Îi vom avea în vedere şi pe unii foşti candidaţi la alegerile parlamentare care au obţinut un scor bun, pe cei care au fost activi în campania premergătoare scrutinului, dar vom ţine cont şi de alte criterii, printre care cel privind pregătirea profesională, care va fi esenţial", a conchis preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, senatorul Mircea Banias.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii