Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias si Palosi, maine la masa negocierilor

ro

31 Jan, 2010 07:56 1282 Marime text
cap_3.jpgDupă ce mai multe zile la rând democrat-liberalii şi UDMR-iştii au amânat întâlnirea care ar fi trebuit să pună pe tapet pretenţiile fiecăruia din cele două partide şi să se ajungă la un numitor comun, în ceea ce priveşte conducerile unor deconcentrate, mâine, liderii celor două organizaţii vor avea prima serie de discuţii.

Liderul teritorial al UDMR-ului, Francisc Paloşi ne-a declarat că a fost contactat de preşedintele PD-L la judeţ, Mircea Banias şi au convenit să se întâlnească în cursul zilei de duminică. Chiar dacă în cursul zilei de joi Paloşi ar fi trebuit să se prezinte la Bucureşti pentru a discuta pe baza listei cu cele „patru - cinci" propuneri pe care le au pentru unele dintre instituţiile deconcentrate din municipiu, Paloşi a declarat că a amânat deplasarea pentru a vedea întâi care este rezultatul discuţiilor de duminică.

Tot în urmă cu două zile, preşedintele PD-L a precizat că există posibilitatea ca la Colegiul Director de la Poiana Braşov să se încheie protocolul de colaborare la nivelul instituţiilor judeţene cu UDMR-ul. Aşadar, azi cel târziu se va crea şi cadrul legal de începere a negocierilor la nivel local, în funcţie de direcţiile care se vor trasa la reuniunea democrat-liberalilor din toată ţara.

De curând, preşedintele UDMR, Marko Bela, a şi dat un termen limită pentru finalizarea negocierilor funcţiilor de conducere în instituţiile care le-au revenit UDMR-iştilor, până lunea viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii