Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Papari „Sondajul de la Adamclisi este facut cu responsabilitate"

ro

07 May, 2010 02:35 3555 Marime text
adamclisi_sondaj_-_aurel_papari_online.jpgSondajul efectuat la nivelul comunei Adamclisi de către Universitatea „Andrei Şaguna" şi comandat de PSD pentru desemnarea candidatului social-democrat pentru primăria comunei, a fost efectuat cu profesionalism, susţine rectorul universităţii, dr. Aurel Papari.

Acesta a precizat că sondajul a fost efectuat în conformitate cu normele internaţionale ale cercetărilor sociologice. „Noi dăm datele oricărui beneficiar, indiferent că sunt sau nu în favoarea lui. El are dreptul să dea publicităţii sondajul în copie fidelă, fără să intervină asupra datelor", a precizat Aurel Papari. Rectorul Universităţii „Andrei Şaguna" a subliniat că, în cazul în care beneficiarul intervine asupra datelor şi le face publice falsificate, executantul sondajului dă publicităţii, la rândul său, sondajul aşa cum a fost efectuat.

Reamintim că în urma sondajului de la Adamclisi a fost desemnată drept candidat al PSD pentru primăria din această comună, Marieta Burcea, soţia fostului primar Emilian Burcea. Marieta Burcea a obţinut potrivit sondajului, 57% din intenţiile de vot, urmată de Beinur Raşit, actualul viceprimar, cu 21% şi de candidatul PDL Anton Burcea, cu 15%. Reamintim că Adamclisi a rămas fără primar, după ce, pe data de 15 martie, edilul Emilian Burcea, în vârstă de 40 de ani, a trecut în nefiinţă în urma unui atac de cord, în timp ce se afla în Bulgaria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii