Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerist de Top 300 Cine este Puflene, sub acoperişul căruia s-a semnat pactul de la Murighiol

ro

18 Sep, 2012 01:00 18230 Marime text
Puflene-PufleneMihaisursafotoadevarulro copy.jpgMai marii USL-ului s-au întâlnit la finele săptămânii trecute la un complex din localitatea tulceană Murighiol pentru a-şi face planurile înainte de alegerile parlamentare.

Întâlnirea a avut loc la Puflene Resort, unitate de cazare ce aparţine omului de afaceri tulcean Mihai Puflene. Prezent în Top 300 al bogătaşilor, afaceristul are mai multe business-uri în cele mai diverse domenii.

puflene-pufleneresort.jpgNăscut la Casimcea, Puflene deţine resort-ul pe societatea Le Franc, cu sediul în Tulcea, pe strada Toamnei. O altă afacere a acestuia este Marmorex, cu obiect principal de activitate „extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei". În Marmorex, Puflene senior îl are asociat pe fiul său, Theo Stelian. Ca orice afacerist tulcean care se respectă şi Mihai Puflene visează la energie. Aşa că a înfiinţat SC Imperial Energy SRL care se ocupă cu „producţia de energie electrică" şi îl mai are ca asociat pe Stere Masaca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii