Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Rămâne pentru toată viaţa!” Cadou de suflet din partea HC Dobrogea Sud pentru antrenorul Djordje Cirkovic

ro

22 Jan, 2021 00:00 1977 Marime text
  • Djordje Cirkovic, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud Constanţa, a împlinit 46 de ani.
  • Echipa de pe litoral se pregăteşte la Constanţa, având lotul complet, cu o singură excepţie.
  • Tehnicianul sârb e optimist în ce priveşte evoluţiile HCDS din campionat şi Cupa României.   
 
Djordje Cirkovic, antrenorul principal al formaţiei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, şi-a serbat ziua de naştere, împlinind 46 de ai, iar echipa i-a făcut un cadou de suflet, un album foto cu momente petrecute la Constanţa de tehnicianul sârb, atât pe teren, cât şi în afara acestuia.
 
Darul l-a mişcat pe Djordje Cirkovic, care a postat pe Facebook un filmuleţ cu albumul care este răsfoit, alături de un citat din Oriana Fallaci (jurnalistă, scriitoare și activistă italiană): „Voleti, patiti, boriti se i pobediti!” („Să iubești, să suferi, să lupți și să câștigi!”). „Cel mai special cadou primit! Pentru mine contează enorm. Asta rămâne pentru toată viața! O zi frumoasă, am primit multe mesaje. Dar am avut antrenament dimineață, antrenament după-amiază… Ne pregătim“, a declarat antrenorul HCDS, conform site-ului oficial al clubului.
 

Băieţii săi fac baschet

 
Djordje Cirkovic are doi băieţi, în vârstă de 10, respectiv 14 ani, care fac şi ei sport, dar nu handbal, ci baschet. „Sigur nu va fi de performanță. Ei sunt foarte buni la școală”, a menţionat Ciro, potrivit sursei citate. Momentan, HC Dobrogea Sud e în pregătire la Constanţa, iar până la startul returului antrenorii George Cirkovic şi George Buricea au la dispoziţie tot lotul, cu o excepţie, extrema dreapta Fabio Chiuffa, aflat cu Naţionala Braziliei la Campionatul Mondial din Egipt.   
 

„Am văzut unde putem să creștem în joc“

 
„Am făcut analiza în pauza asta. Am studiat cele 19 meciuri pe care le-am jucat. Am văzut unde putem să creștem în joc. Asta e treaba mea, să arătăm mai bine în primăvară. Sunt mulțumit, mai puțin de ultimele 20 de minute cu Timișoara. Sunt cea mai mare dezamăgire, pentru că am condus tot meciul. Cu Turda, nu putem să vorbim, pentru că nu am avut 9 jucători. Cu Dinamo am jucat bine în ultimul meci, am fost egali 45 de minute. Dar, e clar, Dinamo este mare favorită, are cel mai valoros lot. Nu se știe nimic, încă, dar cred că nu va fi play-off. Atunci, va fi greu să recuperăm 9 puncte, chiar dacă îi batem. Cred că putem să obținem locul 2. Și, sigur, să jucăm Final 4 în Cupa României“, a menţionat antrenorul sârb.
 
Sursa foto: Facebook (Djordje Cirkovic)
 
Citeşte şi:
 
Handbalistul Ionuţ Nistor, de la HC Dobrogea Sud, convocat din nou la echipa naţională

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii