Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistul Ionuţ Nistor, de la HC Dobrogea Sud, convocat din nou la echipa naţională

ro

11 Jan, 2021 00:00 4584 Marime text
  • Ionuţ Nistor a fost chemat sub tricolor ultima dată acum un an, tot de Rareș Fortuneanu, la prima sa acțiune ca selecționer al României.
 

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa are trei jucători convocaţi la echipa naţională de seniori a României care se află în cantonament şi se pregăteşte în această perioadă la Bucureşti.

Este vorba de portarii Ionuţ Iancu şi Dan Vasile şi de extrema dreapta Ionuţ Nistor. Ultimul, care se întoarce sub tricolor după un an, a înlocuit un jucător care a fost confirmat cu Covid-19. „După ce am petrecut sărbătorile acasă, la Buftea, pe 4 ianuarie am primit telefon să mă prezint la lot. Am plecat pe fugă la Constanța, mi-am făcut bagajele și am ajuns la București. Mă bucur că revin la națională, după un an. Ultima dată am fost chemat tot de Rareș Fortuneanu, chiar la prima sa acțiune ca selecționer. E super-OK. Se vede că e plecat de mult timp afară, antrenamentele sunt foarte bune. Din păcate, meciurile amicale programate cu Elveția și turneul din Slovacia, unde trebuia să plecăm marți, se anulează din cauza pandemiei. Jucăm meciuri de verificare cu naționala de tineret“, a declarat Ionuţ Nistor, conform site-ului oficial al HCDS.

Având în vedere stagiul la echipa naţională, cei trei internaţionali ai HC Dobrogea Sud nu vor reveni la echipa de club mai devreme de 14 ianuarie. Reunirea HCDS de după vacanţa de iarnă este programată luni, 11 ianuarie, la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud Constanţa


Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud. Premieră pentru Alexandru Andrei şi Gabriel Ilie
„Este un vis să joci în tricoul echipei naționale“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii