Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, FC Viitorul întâlnește Chindia la Ovidiu Vlad Achim - „Ne dorim să reparăm ce am stricat în ultimele două runde“

ro

31 Oct, 2019 15:10 1612 Marime text
Meciul de fotbal FC Viitorul - Chindia Târgoviște deschide etapa a 15-a a Ligii 1, partida fiind programată la Ovidiu, vineri, 1 noiembrie, de la ora 20.30.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul doi, cu 25 de puncte, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj, în vreme ce Chindia, formație nou promovatră, ocupă poziția a 11-a, cu 16 puncte.

E un meci foarte important pentru noi, întrucât venim după două rezultate mai slabe. Vremea nu cred că va fi o problemă, întrucât terenul nostru se prezintă în condiții bune. Ne dorim să reparăm ce am stricat în ultimele două runde, cu Clinceni și Dinamo (n. r. 0-0, respectiv 2-3). Ar fi trebuit să câștigăm aceste partide, a declarat mijlocașul Vlad Achim.

Avem nevoie de cele trei puncte din partida cu  Chindia, pentru moralul nostru și pentru meciurile viitoare. Sper să-mi ajut echipa cât mai mult, să marchez și să ofer pase de gol.  Sper să ne susțină cât mai mulți oameni la meci, a arătat un alt mijlocaș, Andrei Ciobanu.

Ne dorim să facem un meci foarte bun și să câștigăm. Întâlnim un adversar care a progresat de la meci la meci. Deși vine din Liga a 2-a, a avut evoluții bune în acest an. E o echipă disciplinată și agresivă, cum a fost și Viorel Moldovan ca jucător. Trebuie să ne impunem, să ne facem jocul obișnuit, să marcăm și să luăm cele trei puncte. Suntem încrezători, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


Pe lângă accidentații Eric, Rivaldinho, Ghiță și Casap, la echipa de pe litoral nu va putea juca vineri nici Artean, suspendat.    

Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii