Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Hermannstadt - FC Viitorul, meci cu trei penalty-uri, dintre care două ratate!

ro

08 Nov, 2019 22:56 2115 Marime text
FC Viitorul a remizat în deplasare, la Tg. Mureș, cu FC Hermannstadt, în această seară, în etapa a 16-a a Ligii 1.

Scorul a fost 1-1 (1-1). Pentru oaspeți a marcat Achim, în minutul 14, dintr-un penalty scos de Iancu, în vreme ce gazdele au punctat prin Debeljuh (45+1).

Lovitura de pedeapsă din care Achim a deschis scorul nu a fost singura a meciului, arbitrul a mai acordat două apoi, una pentru FC Hermannstadt, una pentru FC Viitorul, însă ambele au fost ratate!

Prima - de către gazde, în minutul 40 când portarul Căbuz a apărat șutul lui Petrișor Petrescu, a doua - de oaspeți, în minutul 77, când Iancu a tras în bară. La faza celui de-al doilea penalty, Petrișor Petrescu a fost eliminat.   

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: C. Căbuz - Boboc, Ţîru (cpt.), Mladen, de Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri (90 P. Iacob) - C. Matei (85 A. Pitu) - G. Iancu, G. Ganea (54 L. Munteanu).

FC Hermannstadt (antrenor, Eugen Neagoe): Novo - Luchin, Viera, I. Stoica, Buşu - Dumitriu (90 Yazalde), Dâlbea, Offenbacher (83 Taira) - Vodă (18 P. Petrescu), Debeljuh, Buzan. 

În urma acestui egal, FC Viitorul ratează oportunitatea de a urca pe locul întâi în clasament, iar, cu 29 de puncte, continuă să se afle pe locul secund în clasament, la o lungime în spatele liderului CFR Cluj.

În etapa viitoare, echipa de pe litoral joacă pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe (locul 10, cu 16 puncte), luni, 25 noiembrie, de la ora 20.30.   

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii