Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Iacob - „Un adversar incomod“ FC Viitorul se duelează diseară cu Sepsi Sf. Gheorghe. Cele două echipe sunt despărţite de trei puncte

ro

01 Apr, 2019 00:00 1457 Marime text
Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Viitorul se întâlnesc luni, 1 aprilie, la Sf. Gheorghe, într-o partidă din etapa a treia a turneului play-off din Liga 1. Partida începe la ora 20.30. În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul patru, cu 22 de puncte, în vreme ce Sepsi ocupă poziţia a şasea, cu 19 puncte.

„Va fi un meci dificil, cu o echipă destul de bună, care ne-a pus probleme în acest sezon. Dar vom merge acolo montaţi, încercând să luăm cele trei puncte. Am vrea să răzbunăm acea înfrângere de pe teren propriu, în care în prima repriză am condus ostilităţile, dar n-am reuşit să intrăm în avantaj la pauză. În partea secundă, au fost puţin mai buni ei şi au câştigat. Vom merge până la capăt, încercând să ne îndeplinim obiectivul“, a declarat mijlocaşul Vlad Achim.

„Sepsi e un adversar incomod şi are şi suporterii de partea ei, însă vom juca la victorie. Sperăm să găsim un gazon mult mai bun, ultima dată când am jucat acolo suprafaţa de joc nu s-a prezentat prea bine. Sperăm să putem să ne facem jocul nostru obişnuit. Obiectivul Viitorului e clasarea pe locul trei, dacă vom reuşi să încheiem campionatul şi pe locul doi, cu atât mai bine“, a spus un alt mijlocaş al formaţiei constănţene, Paul Iacob.

Sursa foto: FC Viitorul

Citeşte şi:

FC Viitorul întâlneşte Sepsi Sf. Gheorghe Gică Hagi - „Nici noi, nici ei nu avem presiune. Vrem victoria“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii