Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:02 15 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanca Diana Dumitrescu, despre copilărie "Copilul, va face și va vorbi, la școală sau la grădi, exact ce vede acasă"

ro

17 Sep, 2020 00:00 1436 Marime text

Diana Dumitrescu a urmat Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, secția limbi moderne. La terminarea liceului, Diana s-a hotărât să dea la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea „Ovidius” din Constanța, la îndrumarea mamei sale și la insistențele dirigintei Alexandrina Vlad.


A studiat actoria sub îndrumarea profesorilor Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu și Dana Trifan. În al doilea an de facultate a intrat în spectacolul „Paparudele” și a luat contact pentru prima dată cu scena și publicul, iar în anul III a jucat alături de majoritatea colegilor săi de an, dar și actori și profesorii ei în spectacolul „Chirița la băi”.
 
În vara lui 2004 a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat și pe postul Pro TV, unde a câștigat premiul de Popularitate. De acolo, deoarece în CV-ul ei scria că urmează facultatea de Teatru, a fost chemată, în vara lui 2005 să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovela Păcatele Evei, pe care l-a luat și a hotărât împreună cu părinții săi să se mute în Capitală.


Prin intermdiul unei postări pe pagina sa de socializare, acaeasta a vorbit despre importanța iubirii pentru copii, și despre este foarte important să invățăm copiii să fie iubitori.


"Azi am vorbit despre copilarie. Despre cat de important este pentru copii sa se simta iubiti si intelesi, in primul rand de parintii lor, apoi de oamenii din jur! Am fost si eu copil, adolescent, adult, azi mama.


Copilul din puntcul meu de vedere, va face si va vorbi, la scoala sau la gradi, exact ce vede acasa. Este important sa le oferim iubire si sa vada iubire, pentru ca puterea exemplului nu are rival. Invatati copiii sa fie iubitori, intelegatori, comunicativi si iertatori. Doar asa vor avea o copilarie frumoasa! #stopbullying  ", este postarea de pe pagina de socialziare a Dianei Dumitrescu.Sursa foto: Facebook/ Diana Dumitrescu


Citește și:

Sărbătoare în familia constănțencei Diana Dumitrescu „N-aș da ce am azi pentru nimic din ce am avut ieri!“

Constănțeanca Diana Dumitrescu, selfie în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Piața Ovidiu
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii