Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:14 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanca Diana Dumitrescu, selfie în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Piața Ovidiu

ro

02 Sep, 2020 00:00 2334 Marime text
  • Constănțeanca Diana Dumitrescu a făcut o plimbare împreună cu copilul său în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Constanța – Umbrelele colorate din Piața Ovidiu.
 
În perioada 29 – 30 August în Piața Ovidiu – Constanța a avut loc evenimentul teatral “Săptămâna teatrală – Ieri și Azi – Constanța Culturală”.
 
Evenimentul a adus în fața publicului spectacole de teatru pentru copii, spectacole de marionete, comedii savuroase precum și spectacole de teatru clasic împreună cu o caravană a personajelor din teatrul românesc: Coana Chirița, Nenea Iancu, Coana Mița Biciclista, Nae Ionescu și Păcală.
 
Evenimentul fiind prezentat, printre alte nume sonore, și de constănțeanca Diana Dumitrescu.
 
Cu această ocazie, constănțeanca a făcut o plimbare împreună cu copilul în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Constanța – Umbrelele colorate din Piața Ovidiu.
 
Umbrelele colorate suspendate au devenit un nou punct de atracție din Piața Ovidiu, Constanța Pe Internet sunt mii și chiar zeci de mii de fotografii cu oameni care se află pe alei și străzi cu umbrele colorate deasupra. Iată că a venit și rândul Constanței să aibă un astfel de punct de atracție.

Toți care trec prin Piața Ovidiu pot să facă o pauză de 5 minute pentru a se fotografia singur sau alături de cei dragi, sub câteva zeci de umbrele colorate, amplasate în vecinătatea imediată a Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța.

Timișoara, Arad, București, Brăila și nu numai au astfel de alei decorate, iar acum punctul 0 al municipiului Constanța se alătură orașelor din România. În lume, fie că vorbim de Tel Aviv, Puerto Rico,  Águeda sau Istanbul, găsim astfel de proiecte.
 
Diana Dumitrescu a urmat Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, secția limbi moderne. La terminarea liceului, Diana s-a hotărât să dea la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea „Ovidius” din Constanța, la îndrumarea mamei sale și la insistențele dirigintei Alexandrina Vlad. A studiat actoria sub îndrumarea profesorilor Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu și Dana Trifan. În al doilea an de facultate a intrat în spectacolul „Paparudele” și a luat contact pentru prima dată cu scena și publicul, iar în anul III a jucat alături de majoritatea colegilor săi de an, dar și actori și profesorii ei în spectacolul „Chirița la băi”.

 
În vara lui 2004 a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat și pe postul Pro TV, unde a câștigat premiul de Popularitate. De acolo, deoarece în CV-ul ei scria că urmează facultatea de Teatru, a fost chemată, în vara lui 2005 să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovela Păcatele Evei, pe care l-a luat și a hotărât împreună cu părinții săi să se mute în Capitală.
 
Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu producătorul de seriale Ducu Ion.
 
Citește și:
 
Fotoreportaj Noua zonă preferată pentru selfie-uri din Constanța – Umbrelele colorate din Piața Ovidiu

Actrița constănțeancă Diana Dumitrescu revine pe TV. Ce emisiune va prezenta
 

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii