Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare în familia constănțencei Diana Dumitrescu „N-aș da ce am azi pentru nimic din ce am avut ieri!“

ro

09 Sep, 2020 20:09 3311 Marime text
  • Diana Dumitrescu a marturisit dupa ce a răms însărcinată că s-a chinuit 10 ani să aibă un copil.
Diana Dumitrescu este în culmea fericirii pentru că băiețelul ei a împlinit un an. Diana Dumitrescu a marturisit dupa ce a răms însărcinată că s-a chinuit 10 ani să aibă un copil și când era decisa să facă fertilizare in vitro a aflat că va deveni mamă.

Am crezut că este o eroare cand am făcut testul. Am făcut trei zile consecutiv teste. M-am chinuit aproape zece ani să răman însarcinată, așa că a fost șocant să vad că sunt gravidă. Nu mă așteptam! Chiar nu mă așteptam. A fost o mega bucurie, dar cu rețineri, pentru că nu știam dacă este adevărat”, mărturisea Diana Dumitrescu, dupa ce a aflat de sarcină.

09.09.2019 ora 6:59 a venit pe lume Carol-Anton.Venirea lui mi-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta, aceea de a fi mama! ❤️
Carol, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca te-a adus in viata mea. Mi-ai dat un scop si m-ai facut cel mai fericit om din lume.

Sunt norocoasa ca m-ai ales, copil minunat! Pentru tine as fugi pana la "capatul pamantului", m-as lupta cu toate furtunile vietii, as muta muntii din loc pentru ca stiu, simt, ca vei fi OM!

Te iubeste mama! La multi ani, Carol!, a postat Diana Dumitrescu pe pagina sa de Instagram .



Iată postarea de pe Facebook a fericitei mămici:

Happy mom! #1year [❤️]
Mda, viața s-a schimbat, reperele mi s-au schimbat, însă n-aș da ce am azi pentru nimic din ce am avut ieri! [❤️]
Thanks to @cuc.alexandra.surugiu & @loreedanaivan & @jovskystudio for making me look like this! [❤️]

Amintim că, Diana Dumitrescu a făcut o plimbare împreună cu copilul său în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Constanța – Umbrelele colorate din Piața Ovidiu.  
În perioada 29 – 30 August în Piața Ovidiu – Constanța a avut loc evenimentul teatral “Săptămâna teatrală – Ieri și Azi – Constanța Culturală”.
 
Evenimentul a adus în fața publicului spectacole de teatru pentru copii, spectacole de marionete, comedii savuroase precum și spectacole de teatru clasic împreună cu o caravană a personajelor din teatrul românesc: Coana Chirița, Nenea Iancu, Coana Mița Biciclista, Nae Ionescu și Păcală.
 
Evenimentul fiind prezentat, printre alte nume sonore, și de constănțeanca Diana Dumitrescu.
 
Cu această ocazie, constănțeanca a făcut o plimbare împreună cu copilul în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Constanța – Umbrelele colorate din Piața Ovidiu.
 
Sursa foto: Facebook/ Diana Dumitrescu, Instagram/ Diana Dumitrescu 

Citește și: Constănțeanca Diana Dumitrescu, selfie în noua zonă preferată pentru selfie-uri din Piața Ovidiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii