Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanca Andreea Bănică, împreună cu familia la Eforie "Abia așteptăm să culegem via, cred că va fi mare distracție"

ro

01 Sep, 2020 00:00 3073 Marime text
  • Chiar dacă este pandemie şi unii se plâng că afacerile nu merg, sunt vedete care nu au stat degeaba.
  • Este şi cazul Andreei Bănică şi al soţului ei, Lucian Mitrea.

"Cele mai frumoase momente le petrec cu ei, la mare, la bunici și îmi dau seama cât sunt de norocoasă! Plecăm devreme la plajă, la piscină, ne plimbăm cu trotinetele, mergem în parcuri, la coțomedii, la circ. Hm...mai avem de bifat telegondola din Mamaia, poate ne vedem pe acolo. Toți iubim Eforie și venim cu cel mai mare drag aici. Abia așteptăm să culegem via cred ca va fi mare distracție, iar eu fericită de recoltă", este postarea de pe pagina de Facebook a cântăreței.

Cântăreața Andreea Bănică își modifică hotelul din Eforie Nord. Firma Vip Booking SRL este controlată de artistă și de soțul ei. Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a oferit răspunsul la solicitarea pentru emiterea avizului de mediu pentru un proiect imobiliar care urmează a fi modificat de firma controlată de cunoscuta artistă de muzică ușoară Andreea Bănică și de soțul acesteia, Ștefan Lucian Mitrea.

Investiția la care facem referire se află în localitatea Eforie Nord, județul Constanța, fiind vorba de un hotel de 3 etaje, aflat în construire. Firma artistei dorește supraetajarea cu un etaj al imobilului.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „modificare proiect în timpul execuției autorizat cu AC nr.127/24.05.2018- hotel apartament S+P+3E cu parter comercial, amenajare și împrejmuire teren, prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată” propus a fi amplasat în oraș Eforie Nord, str. T.Vladimirescu, nr.46, titular: Vip Booking SRL, cu adresa în oraș Pantelimon, județul Ilfov.

Despre Vip Booking SRL


Firma VIP Booking SRL a fost înfiinată în anul 2020, cu sediul social în oraș Pantelimon, pe șoseaua Cernica. Firma provine din schimbarea sediului în alt județ, având un alt număr de înmatriculare, existența ei fiind încă din anul 2018. Capitalul social subscris este de 200 de lei.

Ștefan Lucian Mitrea este unul dintre asociații firmei, cu o cotă de participare de 95%, care are și rol de administrator, iar restul de 5% aparțin artistei Andreea Bănică.

Obiectul de activitate principal al firmei este de „ Activităţi de interpretare artistică (spectacole)”. În anul 2018, firma a raportat 3 angajați, la un profit de 383.477 lei și un profit de 353.976 lei.

Sursa foto: Facebook/ Andreea Bănică

Citește și:

Celebră cântareață constănțeancă, la ceas aniversar. A debutat în muzică la Festivalul de la Mamaia (video)

Poze inedite din copilăria vedetelor constănțene! Cum arătau când erau și ele copii (galerie foto)

Constănțeanca Andreea Bănică ne învață să pregătim clătite curcubeu. Iată rețeta! (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii