Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebră cântăreață, însărcinată. Primele poze cu burtica (FOTO)

ro

07 Jan, 2023 11:33 2364 Marime text
Sarcina, foto: pexels
Jessie J a dezvăluit că este însărcinată!

Celebra cântăreață a împărtășit frumoasa veste cu fanii de pe Instagram 



„Sunt foarte fericită și terifiată să arăt asta... Vă rog, fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră doar să plângă în public, într-un costum de pisică, să mănânce murături învelite în ciocolatăm fără întrebări”, a spus Jessie J.



Despre Jessie J 

Jessica Ellen Cornish (n. 27 martie 1988, Redbridge, Londra, Anglia), cunoscută publicului larg sub numele de Jessie J, este o cântăreață și textieră britanică. A semnat un contract cu casa de discuri Island Records, după care a înregistrat primul album, numit Who You Are.

A cunoscut pentru prima dată faima după ce a compus cântece pentru cântăreți americani precum Chris Brown sau Miley Cyrus. Cea mai de succes melodie pe care a compus-o este „Party in the U.S.A.”, care a fost foarte apreciată în numeroase țări. La 7 ianuarie 2011, Jessie J câștigă premiul Sound of 2011 (BBC), iar o lună mai târziu primește Critic’s Choice, în cadrul galei BRIT Awards 2011.

Primul său single, „Do It Like A Dude”, a reușit să ajungă pe locul al doilea în Regatul Unit, fiind cea mai bună clasare a melodiei. „Price Tag”, cel de-al doilea single al cântăreței, a intrat în topuri de pe primul loc în Regatul Unit, Irlanda și Noua Zeelandă, în timp ce în alte 19 țări a fost în top zece. „Price Tag” a fost lider pentru două săptămâni consecutive în Regatul Unit. Albumul său de debut a fost lansat la data de 25 februarie 2011 și s-a clasat pe locul 2 în UK Albums Chart.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii