Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de mii de euro pentru o licitaţie trucată Agent imobiliar din Constanţa, trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi înşelăciune în formă continuată

ro

21 Feb, 2020 00:00 2772 Marime text

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a unui agent imobiliar din Constanţa (Florin M.), acesta fiind acuzat de trafic de influenţă şi înşelăciune în formă continuată. Prin decizia 43/2020, Tribunalul Constanţa a decis începerea judecăţii cauzei.


În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că, în luna mai 2019, agentul imobiliar şi-ar fi păcălit o vecină cum că ar putea să intervină pe lângă un executor judecătoresc pentru a achiziţiona la o licitaţie trucată două apartamente în Tomis III. Magistraţii susţin că inculpatul a primit de la vecina sa suma de aproximativ 31.000 de euro.


Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa, instanţă care a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privindu-l pe inculpat, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă şi a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus începerea judecăţii cauzei. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă.


Citeşte şi:

Afacerist păcălit
O angajată a Finanţelor Publice din Constanţa şi un agent de pază, condamnaţi


Fin.Co.Ge.R.O. SpA, obligată să achite Municipiului Constanţa redevenţe şi majorări de întârziere. Dosarul, la Tribunal

Clasare pentru Radu Mazăre! Tribunalul Constanţa ar putea redeschide azi dosarul privind complexul imobiliar Caelia din Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii