Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Voi construi o altă echipă, cu un suflu nou!“ Ce spune Mihai Stanciu, șeful DNA Constanța, după ce cinci procurori au anunțat că vor să plece la o altă structură

ro

28 Feb, 2024 10:40 1936 Marime text
 

Mihai Alexandru Stanciu, șeful Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, declarații după ce cinci procurori, din totalul schemei de șapte, au formulat cereri de transfer la o altă unitate de parchet, din Constanța, respectiv la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 

„Respect decizia colegilor mei! Îmi doresc să își continue activitatea (nr. cei cinci procurori cu cereri de transfer) unde își doresc! Voi construi o altă echipă, cu un suflu nou! Cine vrea să facă performanță, aici (nr. DNA Constanța) e locul ideal!“, a declarat, Mihai Stanciu, șeful DNA Constanța, pentru ZIUA de Constanța.   

 
Cererile de transfer sunt legate de detașarea în fruntea DNA Constanța a unui procuror din afara serviciului teritorial.
 

Conform datelor noastre, cei cinci procurori ai DNA Constanța care cer să fie transferați sunt: Andrei Bodean, fostul șef al DNA Constanța, Ciprian Bodu, Sorin Constantinescu, fost șef al DNA Constanța, Vasile Abagiu, Constantin Conortos, și Dan Haralambie.

 
Transferurile ar putea intra în vigoare începând cu data de 7 mai 2024.
 
Cererile de transfer vin la scurt timp după ce Mihai Alexandru Stanciu, fost prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a preluat, începând cu data de 23 februarie 2024, șefia Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, post ocupat, din 2018, de magistratul Andrei Bodean.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Transcript interviu Aleph News cu Sorina Matei
Marius Voineag, șeful DNA, declarații despre procurorul Bodean Andrei și „revolta“ de la DNA Constanța – „Eu cred că au fost într-o eroare!“ (VIDEO)


 
 
Situație fără precedent la DNA Constanța!
Cinci procurori vor să părăsescă structura teritorială

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii