Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:44 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, amendat la Constanţa. Dosarul, redeschis ieri de Curtea Supremă

ro

06 Apr, 2017 00:00 1294 Marime text
Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a avut loc primul termen în dosarul în care Victor Viorel Ponta, fostul prim-ministru al României şi fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), dar şi Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, au fost amendaţi la Constanţa, cu 20% din salariul minim brut pe economie.
 
Până la închiderea ediţiei, Curtea Supremă nu luase o decizie în acest caz.
 
Amintim că, la începutul lunii iulie 2015, magistratul Revi Moga, din Curtea de Apel Constanţa, i-a amendat pe cei doi, pentru neexecutarea hotărârii judecătoreşti, cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi întârziere de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării (pentru fiecare). Mai mult decât atât, Revi Moga i-a obligat atât pe Victor Ponta, cât şi pe Graţiela Gavrilescu la plata penalităţii de 100 de lei/zi întârziere pentru fiecare, de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării, către o societate comercială din Constanţa, reclamant în prezenta cauză.
 
Nemulţumiţi de decizia magistratului Revi Moga, atât reprezentanţii Guvernului României, cât şi cei ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, dar şi Graţiela Gavrilescu au formulat contestaţii. Acestea au fost trimise spre soluţionare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii