Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict în stand by pentru Peninsula Constanța! Judecătorii mai au nevoie de timp

ro

17 Mar, 2023 13:03 1345 Marime textVerdictul așteptat azi, 17 martie 2023, pentru Peninsula Constanța, a fost amânat de judecătorii de la Tribunal, magistrații având nevoie de mai mult timp pentru deliberări.

Amintim, este vorba despre dosarul cu indicativul 807/118/2022, cauză în care dezbaterile au avut loc la data de 2 februarie 2023, instanța hotărând atunci amânarea pronunțării unei soluții.

Procesul vizează cererea formulată de mai mulți agenți economici, rezidenți  și lăcașe de cult din Peninsulă de a se anula HCL prin care a fost adoptat Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a Constanței.

În prezent, aplicarea regulamentului este suspendată în urma deciziilor dictate în acest sens atât de către Tribunalul Constanța, cât și de către Curtea de Apel, existând, de altfel, și la momentul de față un dosar pe tema suspendării regulamentului, la Curtea de Apel, fiind vorba despre recursul Consiliului Local Constanța, care dorește reaplicarea actului.

În întreg acest context, rămâne de văzut care va fi decizia Tribunalului privind cererea de anulare a Regulamentului, cu atât mai mult cu cât hotărârea va putea fi atacată la Curtea de Apel.

Acum, verdictul este așteptat să fie pronunțat la data de 31 martie 2023.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii