Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict final în cazul dublei tragedii de la Medgidia. Un elev, condamnat definitiv (video)

ro

03 Mar, 2020 00:00 5990 Marime text

Curtea de Apel Constanţa a dispus condamnarea definitivă a unui tânăr din Medgidia, de 16 ani, elev, pentru producerea unui grav accident rutier, eveniment soldat cu decesul a două persoane.

Instanţa a luat faţă de inculpatul minor măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an şi şase luni pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi ucidere din culpă. Instanţa a redus cuantumul daunelor morale acordate părţii civile (...) de la suma de 18.000 lei la suma de 15.000 lei, precum şi cuantumul daunelor morale acordate părţii civile (...) de la suma de 18.000 lei la suma de 10.000 lei. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.


Amintim că, în după-amiaza zilei de 12 iulie 2019, aflat la volanul unui autoturism, un minor în vârstă de 16 ani a intrat în plin într-un grup de persoane care se afla pe trotuar. Tragicul eveniment rutier a avut loc în municipiul Medgidia, pe strada Fundătura Viilor. În urma evenimentului, două persoane au decedat.





Citeşte şi


Dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce o pacientă a murit la Spitalul Judeţean Constanţa. Ce acuzaţii aduce fiul femeii

Atenţie la copacii de pe marginea drumurilor!
Primar şi şef secţie Drumuri Naţionale, acuzaţi de ucidere din culpă. Ce despăgubiri s-au dat


Generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, rănit grav la Constanţa
Militar din UM 01912 Borcea, condamnat definitiv pentru ucidere din culpă (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii