Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a atribuit contractul pentru cadastrarea Mangaliei! Cine și l-a adjudecat (document)

ro

25 Nov, 2021 00:00 2667 Marime text
  • Este vorba despre „Contract prestări servicii de cadastru și înscriere în Cartea Funciară a imobilelor în Municipiul Mangalia și stațiuni“.
  • Compania care a câștigat contractul este deținută de fratele fostului director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța, Cătălin Cucoară.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Primăria Mangalia a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind cadastrarea și înscrierea în Cartea Funciară a imobilelor în municipiul Mangalia și stațiuni.
 
Firma care a semnat înțelegerea cu municipalitatea este Car Top, deținută de fratele fostului director al Direcției Patrimoniu din Primăria Constanța, Ion Cătălin Cucoară, iar valoarea investiției este de 423.200 de lei, fără TVA.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, este vorba despre „Contract prestări servicii de cadastru și înscriere în Cartea Funciară a imobilelor în Municipiul Mangalia și stațiuni“.
 
Conform sursei citate, prin „documentație cadastrală se înțelege ansamblul de servicii rezultate din măsurători pe teren și calculi, prin care se realizează identificarea, înregistrarea, reprezentarea pe schițe sau planuri cadastrale a bunurilor immobile, indiferent de destinația lor“.
 
Cifre și date
 
În ce privește firma care și-a adjudecat contractul, potrivit Confidas.ro, aceasta a fost înființată în 1994 și are sediul în Municipiul Piatra Neamț, pe Aleea Constantin Matase, dar și un sediu secundar în Constanța, pe strada Dimitrie Bolintineanu, la numărul 21.
 
Compania este deținută de fratele fostului director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța, Cătălin Cucoară.
 
Astfel, potrivit Confidas.ro, acționarii firmei sunt Cristian Constantin Cucoară și Gheorghe Ion Cucoară, iar obiectul de activitate este reprezentat de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În anul 2018, firma a avut 16 angajați, profit 571.288 de lei și cifra de afaceri 1.595.485 de lei.
 
În 2019, numărul angajaților a fost 13, profitul a fost 163.632 de lei, iar cifra de afaceri a fost 1.420.110 lei.
 
În 2020, numărul angajaților a fost 14, profitul a fost 475.030 de lei, iar cifra de afaceri a fost 1.846.159 de lei.
 
Compania Car Top SRL a încheiat 83 contracte de achiziții publice in valoare totală de 17.853.377,87 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Specialist DNA transferat la Primăria Constanța, pe funcție de conducere
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii