Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele fostului director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța câștigă un contract de la Consiliul Județean (DOCUMENTE)

ro

12 Nov, 2022 15:37 1955 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 72.000 lei
  • Câștigător este Car Top SRL cu sediul social în Neamț și punct de lucru în Constanța
  • Cucoară Cristian Constantin este asociat unic și administrator al firmei
  • Cifra de afaceri a companiei. a fost de 1.847.501 lei în anul 2021, cu un profit de 110.036 lei, după 27 ani de activitate
  • Compania a încheiat 92 de contracte de achiziție publică în valoare de 25.456.179,17 lei

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de întocmire documentaţii cadastrale, elaborare rapoarte de evaluare în vederea stabilirii despăgubirilor, servicii topografice, în vederea dobândirii prin expropriere a unor terenuri și înscrierea în cartea funciară a dreptului de proprietate în favoarea Județului Constanța a utilităților (conductă aducțiune) ce traversează proprietăți private - bunuri imobile necesare lucrărilor aferente RAJA.
Serviciile de întocmire documentaţii cadastrale, sunt neceaare extinderii suprafețelor obiectivelor supraterane existente pentru asigurarea zonelor de protecție sanitară și hidrogeologică pe raza localităţilor: Vadu Oii, Hârșova, Ovidiu, Topraisar, Costinești, Limanu, Amzacea, Constanța, Mangalia, Medgidia și Corbu pentru un număr de 14 obiective existente.
Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 72.000 lei.
Câștigător este Car Top SRL cu sediul social în Neamț și punct de lucru în Constanța.
 

Car Top SRL

Înființată în anul 1994, societatea are sediul social în municipiul Piatra Neamț. Are un punct de lucru în municipiul Constanța.
Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Cucoară Cristian Constantin este asociat unic și administrator al firmei.
Acesta este fratele lui Cătălin Cucoară, fost specialist în structura centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie și fost director director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța, care a demisionat în luna aprilie 2021 din echipa primarului Vergil Chițac.

Car Top SRL desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
Cifra de afaceri a companiei. a fost de 1.847.501 lei în anul 2021, cu un profit de 110.036 lei, după 27 ani de activitate.
SRL-ul a raportat un număr de 17 angajați în anul 2021.



Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 92 de contracte de achiziție publică în valoare de 25.456.179,17 lei. Printre achizitori se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, ANCPI, CFR Constanța sau CNAIR.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii