Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unanimitate la CSM Judecătoria Mangalia va avea un nou președinte! (DOCUMENT)

ro

27 Jun, 2022 00:00 2184 Marime text
Judecătoria Mangalia - sursa foto Facebook.com - Judecătoria Mangalia
  • Delegarea este valabilă începând cu data de 22 iulie 2022, până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
  • În Secțiunea Document puteți consulta Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 24 iunie 2022.
 
Judecătoria Mangalia va avea un nou președinte, începând cu luna iulie, a decis Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Judecătorul Adrian Ionescu a fost delegat președinte al Judecătoriei Mangalia în urma votului exprimat cu unanimitate de Secția pentru Judecători a CSM, în cadrul ședinței de vineri, 24 iunie 2022.
 
Delegarea este valabilă începând cu data de 22 iulie 2022, până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
În prezent, conducerea Judecătoriei Mangalia este asigurată de magistratul Cristian Anton David.
 
Magistratul Adrian Ionescu este membru în Colegiul de conducere al Judecătoriei Mangalia și, totodată, judecător desemnat la Biroul de Informații și Relații Publice al instanței.
 
În Secțiunea Document puteți consulta Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 24 iunie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Decizii CSM pentru magistratura din Constanța! Președinți noi în Tribunal, pensionare pentru un judecător al Curții de Apel
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii